Monday, June 10, 2013

Всяко сериозно усилие от ваша страна сега трябва да срещне успех. – канализирано от Рон Хед

6 юни 2013
Архангел Михаил
 amsa
Ние искаме да знаете, че потокът от светлина в този ъгъл на вашата галактика, и следователно на вашата планета и във вас самите, отново достигна рекордно високо. Потокът от информация е, следователно, също увеличен. Какво означава това за вас?

Като тази светлина продължава да тече през вашето енергийно поле и физическото ви тяло, вие ще продължите, не да започнете, но да продължите, за да бъдете включени, трябва да изберете за да задържите все повече и повече от енергията на вашата истина, и да кажем "разширението" на себе си. Вашето съзнание, спомени, възприятия, и всички функции от него вече ще могат да растат според вашето желание.

Да, то ще зависи от желанието, волята ви, и от състоянието от което сега започвате да се движите напред, как това ще изглежда за всеки от вас. Но не е необходимо, ако въобще някога е било, да чувствате "затъване" повече. Потокът на енергия във и чрез вас сега е твърде голям за да се позволи това, освен ако вие не го позволите. Всяко сериозно усилие от ваша страна сега трябва да срещне успех.

Осъзнайте, обаче, че всеки от вас "започва" от различно място и всеки от вас ще има различни идеи за това какви са целите му в този процес. Еврика! Сега вече знаете защо има милиарди като вас тук. Създайте вътре в себе си най-висшия и най-добрия и най-продуктивния и радостен живот който можете да си представите. Помогнете на човека до вас да направи същото, каквото и да е. Бъдете в течение, толкова, колкото можете, и толкова, колкото можете да се превърнете в състояние, с най-висше разбиране за себе си и своя Създател. Всичко останало ще си дойде на мястото както трябва, и най-вероятно по-добре отколкото вашето въображение е в състояние да си представи. И говорейки за въображението ви, тази най-чудна част от вас, освободете я и вижте къде може да ви заведе.

Ако ви се струва, като че ли сме малко по-радостни от обикновено, скъпи сърца, то е защото ние виждаме, от наша гледна точка, че отново достигнахте повратна точка, и го направихте още преди да сме го очаквали.

Ние живеем в сърцата ви, скъпи единствени, и ние ви поддържаме в нашите. Ще говорим с вас отново много скоро. Добър ден.

Превод:Hristo
 http://oraclesandhealers.wordpress.com/2013/06/06/any-earnest-effort-on-your-part-must-now-meet-with-success-channeled-by-ron-head/#more-3422


Нека мир бъде целта и любов бъде начина, и всичко ще бъде наред. – канализирано от Рон Хед
 Painting by Gretchen Hermey
9 юни 2013
Архангел Михаил

Питам за днешното послание. Моля, започнете като ми кажете с кого говоря.

Михаил и Гавраил, ви носят съобщение за което вие дълго чакахте.

Ние искаме да знаете, че това за което сте работили толкова дълго и с такава всеотдайност, вече започна. Вие сте били предупредени за това от други източници, както и ние потвърждаваме за вас, че тази информация е вярна.

Вие знаете че съобщенията които следите, тези, които сте забелязали да бъдат най-надеждни и любящи, показват тенденция към сближаване в съдържанието си през последните месеци. Това, скъпи единствени, най-скъпи и най-верни сърца, е така защото основното послание е същото, каквото винаги е било. Посланието сега е кратко и, о, толкова сладко. Свободата, изобилието, просперитета и пълната промяна на вашия свят, за която вие се молихте през тези последни хиляди години, и които бяха неразбрано отречени от вас, са тук сега за да бъдат ваши.

В момента, поради вашето намерение, постоянство, и растеж, ще се появи един сезон на промяна за какъвто никога не сте мечтали. Ние не обещаваме, че ще бъде лесно. В действителност, то обещава да бъде доста обезпокоително за мнозина. Въпреки това, за мнозина вие ще бъдете котвата и успокояващо влияние което имате възможност да бъдете, и всичко ще бъде добре.

Нека мир бъде целта и любов бъде начина, и всичко ще бъде наред. Смятаме, че не е необходимо повече да се каже в този момент. Ние не искаме да разводняваме това съобщение. Все пак ние ще се говорим с вас отново и често, тъй както сме го правили.

Нека празника в сърцата ви да започне. Намерете своята радост и я дръжте близо. Поддържайте своята решителност. Увийте себе си в нашата любяща прегръдка. Ние сме тук, във вашите сърца, тъй както винаги сме били. Вие винаги искате доказателства в своя свят за истинността на това. Такива доказателства вие ще имате.
Бъдете добре, скъпи приятели, и добър ден за вас.

 Превод:Hristo
 http://oraclesandhealers.wordpress.com/2013/06/09/3438/
 

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони