Sunday, June 2, 2013

Сърцето ви е много, много мъдро. – канализирано от Рон Хед 28 май 2013


Архангел Михаил
 possibility
На този ден ние ще говорим още по темата за прозорливостта. Това е въпрос, който е от голямо значение в този момент. Винаги е бил важен, разбира се, но в този критичен момент, когато толкова много от вашето бъдеще язди върху състоянието ви на съществуване, вашата еволюция в съзнанието, че е по-важно от всякога.

Вие ще искате да направите това, което ще ви подтикне напред, а не това, което по някакъв начин ще забави вашия напредък. Погрешното желание е да се остане в статуквото, обаче все още е силно в някои среди, има отслабване разбира се, но все пак представлява проблем за вас където е възможно. 

Има наплив на информация за вашите умове, която е достигнала размери, не виждани в продължение на много хиляди години за тези на тази планета. Във ваш най-добър интерес е да се научите как най-добре можете да се справите с нея. Как може най-добре да решите, какво е ценно за вас и какво не е? Кое е вярно и кое не е? На кой и за какво може да се доверите?

Можем да ви отведем на един дълъг измъчен доклад за ангели, водачи, Възнесените Владици и творческите същества. И всичко това ще важи, разбира се. Но това ще бъде кратко съобщение, скъпи и единствени, защото най-добрият отговор е много кратък.
Има един много надежден и прост начин, по които всичко от това споменато по-горе, не позволявайки да забравим собствените си висши аз-ове, да общуват с нас по всяко време. Да, ние се свързваме с вас всеки един момент. И има много и различни начини, които можете да използвате, за да получите това съобщение, но това не е каквото е необходимо тук. Това, което трябва да бъдете в състояние да кажете в един миг е дали да приемете това, което вие чувате, виждате, или четете, или да не го приемете. А има и възможност за заделяне настрана на вашето приемане или отхвърляне докато повече доказателства са в наличност. Можете ли по този начин?

Ние ще ви кажем, че може. Това не е нещо, което никога не сме ви казвали преди. Това, обаче, е нещо, което е толкова просто, че не сте го взели под внимание, както трябва. Тук, скъпи приятели, е ключа. Когато четете, гледане или слушане това, което е пред вас, бъдете много наясно как ви кара да се чувствате в сърцето си. Сърцето ви е много, много мъдро. То е вътре във вас, което е "свързано" по всяко време. Това е мястото във вас, където "познанието" пребивава. То е дом на ума. Ние не казваме интелект. Това е където умът е свързан с вашето земно същество.

Нека да не навлизаме в дискусия за това днес. Нека просто кажем, че сърцето ви е чакало  търпеливо в продължение на целия ви живот, да започнете искрено да слушате това, което то може да ви каже. Нека също така да ви уверим, че то никога, никога не ще ви подведе. Но "трикът", ако има такъв е, че трябва да слушате. С това имаме предвид: не отстъпвайте, не игнорирайте, или се разубеждавайте от това което чувствате.

Ако се научите да живеете вашия всекидневен живот по този начин, вие ще откриете себе си бързо превръщащи се в по-щастливи и по-малко стресирани. И рано или късно ще разберете откъде идват тези чувства. Ние сме, както вече ви казахме много пъти, с вас във всеки един момент. Вие никога не сте сами. И вие сте обичани безусловно. Това, както вие казвате, може да го внесете в банката( бел. прев. английски израз за сигурна гаранция )

Ние ще говорим скоро отново, скъпи сърца. Добър ден.

Превод:Hristo
 
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/
 http://oraclesandhealers.wordpress.com/2013/05/28/your-heart-is-very-very-wise-channeled-by-ron-head/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони