Monday, June 24, 2013

Седмично послание на Хиларион 23 – 30 юни 2013г.


Възлюбени,

Като виждате разпадането на старите световни системи и промяната на климата навсякъде по планетата с всички последици от това, останете спокойни в сърцата си и поддържайте здраво визията си за намерението си за мирна промяна към по-добър начин на живот. Поддържайте намерението си за повишаване на информираността на всички Земни обитатели. Тъй като те посрещат всички тези предизвикателства, това, което извира от тях, е вродената им доброта и разбирането, че всички сме едно и че това, което се случва на един, се случва на всички и те отварят сърцата си широко, за да прегърнат сестрите и братята си в момент, когато те се нуждаят от тях.

Изпратете любовта и целебната си енергия към тези, които скърбят, тъй като те се справят със загубите си и се примиряват с това, което е наистина важно в ежедневието им. Възхвалявайте човешкия дух в цялото му многообразие и пазете мястото за всички да изплуват по-свързани с истината на тяхното Същество. Всички на тази планета сега са онези, които избраха да изпитат промените и трансформацията, които се случват сега. Те са душите, които знаеха, че имат силата и упоритостта да издържат на изпитанията и предизвикателните ситуации, които сега преживяват. Много вътрешни откровения се случват по време на тези събития, което ще им помогне да устоят.

Тъй като всеки човек се променя в сърцето си и позволява на сърцето си да го придвижи напред към по-голямо разбиране за по-широкия обхват на предстоящите събития, в хората се извършва преоценка на качествата на човешката душа, които наистина са от значение. Качествата на състрадание и щедрост към сестрите и братята им изплуват на повърхността със спомена за стойността на човешкия живот и опит. И така, става дума за това, че излизането на всяка душа от скръбта е по-добро разбиране на това, за което е важно да се грижи и насърчава в ума си, сърцето си и душата си. Това са проникновения, които остават, за да водят хората по пътя им.

Разбирането за временния характер на материалното създава желание за свързване с онова, което е от по-голяма стойност за всяка душа. Тези уроци и прозрения карат човешкия дух да се стреми към по-добър начин и така ще има масово движение на онези, които търсят отговорите, изцелението и целостта в търсене на онези, които са готови да служат в това си качество. Скоро ще има голям прилив от хора, търсещи разбиране на събитията, които се случват толкова очевидно около тях. Тези събития не могат повече да бъдат отричани като нещо отделно от целостта на всичко, което се случва на планетата. Тези души ще използват технологиите си, за да им осигурят отговорите.

За тези, които вече са преминали през изпитанията на човешкия дух и които се се подготвили, сега е времето, когато даровете, които носите, ще се търсят и ще са намерени. Бъдете готови да встъпите в по-голяма служба от името на човечеството. Има ускорение на съзнанието, което се случва, и човечеството е готово да направи следващата стъпка. Това е ролята, която вие, Възлюбени, сега можете да изпълните чрез порталите си в световната мрежа Интернет. Останете силни и центрирани и не забравяйте да попълвате собствените си енергии по начините, които работят за вас.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод :Tauno

©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони