Thursday, June 6, 2013

Вие, скъпи мои приятели, сте тези които ще извършат тези промени. – канализирано от Рон Хед2 юни 2013


Архангел Михаил

 here I am

Днес ние ще се съсредоточим върху темата за промените във вашия свят още веднъж. Ако сте човек, който получава повечето от информацията от телевизията и вестниците, тогава може да е много вероятно да сте пропуснали някои съвети отнасящи се до това, които ние сме на път да ви кажем. Ако и вие, изключително получавате информация от така наречените алтернативни медии, тогава може би сте започнали да събирате малко по-различна представа за това какво се случва в този момент.Намеците за предстоящата промяна са налице за да ги видите, ако искате да ги видите. И, както вече ви казахме при повече от един случай, може да се очаква, че те започват да събират инерция от само себе си. Ние използвахме термините снежна топка и лавина. Е, може би те не са достигнали тези пропорции все още, но ще го направят. И ние ще сме имали нещо общо с енергиите и побутванията, които произведоха климата в който това ще се случи.Но вие, скъпи наши приятели, сте тези които ще извършат тези промени, тези които ще ги видят по пътя си. Предлагаме ви да започнете да четете и да слушате това което се случва около вас с ново схващане. Започнете да четете под и зад това, което ви се казва. То няма да ви бъде казано в очевидни изрази все още, въпреки че това ще дойде скоро.Предлагаме, също така, в страните от Северна Америка да започват да се оглеждат извън своите граници, най-вече защото не се казва какво се случва другаде, и не достатъчно тежест се дава на ефекта върху вашия свят, все още.Беше време, когато предопределяхте курса на световните събития почти винаги. Но има и нарастващо влияние което започва да балансира това сега и то ще бъде от полза да се разбере това. Има огромни промени в действие, скъпи мои. И, не, те не са от страшен или катастрофален вид. По-скоро, вашият свят е на път да започне промяна за да бъде щедър и красив за повече от една шепа от неговите деца.Ако можете да намерите само едно нещо което да празнувате всеки ден, ще се почувствате по-добре и ще допринесете за напредъка който търсите. Задръжте добрата новина в сърцето си, подхранвайте я, и я споделете. Единственото друго нещо което ние ще ви призоваваме да направите е да погледнете на това което желаете от дадена ситуация, а не на това, което не искате. Бъди за нещо, а не срещу нещо друго. Ние мислим че разбирате концепцията сега. Бъдете радостни и добре и ще говорим скоро отново. Добър ден.

Превод:Hristo


Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/
 http://oraclesandhealers.wordpress.com/2013/06/02/you-my-dear-friends-are-the-ones-who-will-carry-out-these-changes-channeled-by-ron-head/

5 юни 2013

Любовта е любов. Тя просто е. Любовта не знае защо е била създадена или защо съществува. Нейната единствена цел е да тече през Вселената и да обвие всеки един от вас в своята прегръдка, защото не сте по-различни от звездите, планетите или всяко друго живо същество на това земно равнище; Вие заслужавате и сте предназначени за привличане на любов. Не обръщайте гръб на прекрасните подаръци, които има да ви предложи. ~ Създателя

Превод:Hristo


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони