Tuesday, October 30, 2012

Спешно съобщение от мрежата “Hollow Earth Network“ ~ 29 октомври 2012ГОВОРЕТЕ НА СЪЩЕСТВАТА-ОБЛАЦИ

ГРУПОВА ИНТЕРНЕТ-МЕДИТАЦИЯ

Уважаеми визионери,

Ние сме
мощни същества, и дори още по-мощни, когато работим заедно. Говори се, че ураганът, който бушува в източната част на САЩ, може да се окаже най-лошият от 100 години насам. Може би.

А какво ще стане, ако
ние насочим нашето колективно внимание към разсейване на урагана с ЛЮБОВ? Какво ще стане, ако насочим вниманието си към препращане на това, което остава от урагана “Sandy” да "отиде навън към Атлантическия океан - далеч от сушата"?

Не се смейте и не мислете, че това е невъзможно. Преди две години аз участвах в преместването на друг считан за "смъртоносен" ураган, за да се разсее от буря категория 4 в категория 1, преди да удари сушата.
Ето как го правим.

На първо място – спри да гледаш прогнозите и да слушаш това, което казват "експертите".
Седни спокойно за няколко минути и намери покой в сърцето си.

След това си представи Урагана Sandy как се движи към брега на Атлантическия океан. Представи си студен въздух пред него. Представи си как  ДЪЖД пада по пътя му - не дъждът, който той носи, а студен дъжд, падащ като екран пред него. Охлади въздуха пред него. Това ще забави скоростта му. Виж как ураганът се забавя.

След това насочи урагана в Атлантическия океан – далече от сушата. Говори на Съществата-Облаци. Не ги моли, а им говори любезно, с уважение. Кажи им, че уважаваш тяхната голяма сила и да ги помоли да вземат тази сила и да я разсеят далече от брега в открития океан, където енергията на негативността може да бъде освободена без вреда за хората, животните, растенията и инфраструктурата.

ЗНАЙ, че ТИ си невероятно могъщо същество на Любовта.
Задръж енергията на Любовта около тази буря и изпрати твоята Любов в сърцето на бурята и към Източното крайбрежие на САЩ.
Визуализирай как Светлина и Любов навлизат дълбоко в центъра на бушуващата буря. Почувствай как Любовта се излъчва от сърцето ти.
Любовта лекува и балансира всичко.
Чудеса се случват, когато Любовта тече в изобилие.
 
Задръж тази визия в сърцето си през следващите 48 часа.
Твоето фокусирано внимание ще окаже въздействие!

Изрази благодарността си към Великата Природа за хармонизиране с човечеството и всички други царства.

Помоли резултатът да е в синхрон с Божествения план за Земята.
Така да бъде. Наистина!

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони