Monday, October 22, 2012

Архангел Михаил чрез Рон Хед: Вие нямате представа колко могъщи същества сте
Spanish        Portuguese

20.10.2012

Ние ви приветстваме този ден в нов прозорец на възможности. Утре хората ще се съберат в медитация и визуализация за придвижване на човечеството и на вашата красива земя към Новата Земя на свобода и просперитет. Затова прекарайте този ден в подготовка за това събитие.

Разберете, че вземането на бъдещето в собствените ви духовни ръце, така да се каже, е това, което ние ви призоваваме да направите. Всички тези неща, за които ние говорим от толкова дълго време, и за които вие сте мечтали също толкова дълго, ще се проявят чрез вас, скъпи мои.

Ще са нужни вашите ръце. Ще са нужни вашите крака. Ще са нужни вашите умове. Но първото и най-важното, нужни са вашите сърца, за да се направят промените, които ще започнат всичко. Енергията, която можете да създадете утре, е именно нещото, което можем да използваме най-ефективно. Това е, което ние можем да умножаваме. Това сте вие, които съ-творявате с духа си нещата, които най-много желаете.

Има ориенталска [по-скоро източна – бел.пр.] концепция, наречена не-правене или Ву Вей. Това е не-правене, приятели мои. Това не-правене е най-важната част от правенето. Това е самото начало на сътворението. Това е засаждането и отглеждането на семето. Това е проектирането на бъдещето.

Всеки елемент на дизайна, който е създаден от всеки един от вас, е също толкова важен. Сътворете това в сърцата си. Сътворете го с любящо намерение. Вижте го. Почувствайте го. Помиришете го. Вкусете го. Живейте го. Обичайте го. Това, което правите утре, е най-важното нещо.
И не мислете, че добавяте един към броя на участниците. Всеки от вас ще повиши енергията с нарастване. И тогава милиони и милиони същества на светлината от тази страна ще имат към какво да добавят и с какво да работят. [бел.прев. - обикновено се споменава, че светлите същества имат право да умножат нашата енергия до квадрата на броя на искрено-истински участващите; вероятно затова става дума и тук]

Нека ви дам още една картина, с която да работите. Когато медитацията е свършила, ще бъде създадена огромна снежна топка от енергия. Но нека това не свършва дотам.

Всеки ден, от сега до 12.12.12, добавяйте още малко енергия, още малко от мечтите си, още малко тласък.

Колко голяма ще бъде тази снежна топка, ако всички ние направим това, скъпи мои сърца? Вие нямате все още представа колко могъщи същества сте. Нека следващите два месеца ви покажат това.

Ние празнуваме с радост тази следваща стъпка, която правите. Ние се присъединяваме към вас в това усилие. Творецът е постановил изхода. Радвайте се на тази възможност на възможностите.

Бъдете в радост и бъдете едно сърце. Нашата любов да бъде с вас. Добър ден!

Превод: yyy
Източник: http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/10/20/you-have-no-idea-of-the-powerful-beings-you-are-channeled-by-ron-head/#more-2023

http://indigota.com/index.php?topic=6449.msg74728#msg74728

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони