Monday, October 22, 2012

~ Канализирано съобщение от Плеядите: - 21 октомври - Порталът за Изцеление, Памет, Баланс ~ от Mercy ~ 20-10-2012 ~


Скъпи хора, ние дойдохме при вас, за да предадем нашите гласове, слушайте внимателно и приемете всяка наша дума с благодарност и щастие, защото това са чувствата, които ние също изпращаме към вас в този момент.
Ние дойдохме, за да ви предадем кратко съобщение за отварянето на следващия портал, който ще бъде на 21.10 и ще почувствате енергията му по един много мощен и чудесен начин, като този път тя ще балансира тялото ви и ще го направи по-стабилно (като малко дете, което най-накрая започва да ходи по по-безопасен начин).

Все още остава малко време и ние гарантираме, че вие получавате най-голямата любов и подкрепа, която можем да ви дадем. Имайте предвид, че през този ден около 22:00 ч. някои от вас ще започнат да си спомнят неща под формата на кратки проблясъци, неща, които ще бъдат важни за вас в бъдеще.

Този портал е отговорен за ПАМЕТТА, ИЗЦЕЛЕНИЕТО и БАЛАНСА. Трябва да разберете, че и психическото, и физическото ви здраве са необходими елементи за вашето възнесение.

Ние забелязахме, че някои от вас са толкова привързани към медитирането и се притесняват твърде много, казахме го и преди, но трябва да отбележим това отново. Не забравяйте, че всичко е написано и трябва да се случи, и в това време на нужда вие трябва да се съсредоточите върху себе си и върху тези, които обичате, защото връзката ви с тях много ще помогне на вас и на вашите близки по време на процеса на възнесението. Не забравяйте, че вие сте господарят на свободната си воля и само вие можете да разрешите тези неща да се случат.

Тук, в Плеядите, нещата се нагорещяват и се опитваме да се свържем с някои членове на нашите семейства, които са все още на земята. Ще се свържете с нас, ако желанието ви да направите това е ЧИСТО и идва от СЪРЦЕТО.
Знайте, че този път нещата са на път масово да се променят по начини, които няма да очаквате. Тази промяна може да е много внезапна, ние говорим за нещо, което ще възникне незабавно и трябва да приемете това като безстрашни хора и да разберете, че промените ще ви помогнат да се излекувате от всичко, което е било имплантирано в телата ви.

Някои от вас ще започнат да се развиват алергии към някои неща и може да чувстват по-високо кръвно налягане. Не се притеснявайте за това, вашите тела са в постоянна мутация и водят своя собствена война точно сега, но тя е мирна и полезна, както сами ще видите.
Знаем, че все още има съмнение и ние няма да ви убеждаваме за нашите вярвания, вие ще знаете, когато му дойде времето, от СЪРЦЕТО ви и ВИСШИЯ ви АЗ, кое е РЕАЛНО и какво е на път да се ПРОЯВИ, вие ще се ПРОБУДИТЕ, всичко, което искаме, е да имате вяра в себе си.

Като един съвет от нас, ние искаме да ви кажем, че през следващите енергийни промени е препоръчително да избягвате алкохолните напитки, защото те интоксикират вашия кръвен поток и пречат на тези прекрасни енергии, които ние изпращаме да навлязат в кръвообращението и в клетките ви. Пийте билкови чайове (от прясно събрани билки) и вода, и употребявайте храни, които са богати на фибри, тъй като те ще балансират вашите органи.
Искаме също да ви кажем да консумирате портокали и цитрусови плодове; ще си обясните това сами в бъдеще.

Четете книги и пишете, това ще ви помогне да си спомняте неща, които трябва да помните, думите са връзката към пробуждащата се част на нашето подсъзнание, което е в почивка, и всички видове изкуства са добре дошли на този етап.

Гледайте към Космоса, и ако искате, помолете ни за знак, опитайте това, когато се чувствате щастливи и спокойни и вижте какво ще се случи. Може да се изненадате.

Ние сме сигурни, скъпи приятели, че вие ще се наслаждавате този път още повече през следващия месец, някои от вас ще се чувстват все едно левитират (това също има причина, която ще бъде обяснена по-нататък), приемете това чувство и го направете ваше, ще почувствате, че е по-лесно да изминавате по-дълги разстояния по този начин.

Обичаме Ви и държим всеки от вас близо до Сърцата Си, Деца на Светлината!

Бъдете благословени!

Арминия от Плеядите

Публикувано от Mercy Lux  

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони