Sunday, October 21, 2012

СЕГА Е ВРЕМЕТО ЗА СЛУЖИТЕЛИТЕ НА СВЕТЛИНАТА ДА СЕ СЪБУДЯТ


СЕГА Е ВРЕМЕТО ЗА СЛУЖИТЕЛИТЕ НА СВЕТЛИНАТА ДА СЕ СЪБУДЯТ

19 октомври 2012

Коментар от екипа на "The Galactic Free Press":
~ 144,000 всъщност е част от Кристалната Решетка, която се свързва заедно. Ние ще ви събудим. Не сме тук, за да ви спасим, а по-скоро да ви събудим, за да участвате пълноценно в процеса, който се развива сега.
С любов,
Земните Съюзници

Ектор Васкес (Hector Vazquez):
"Кои са 144,000-те души, споменати в книгата Откровение, глави 7 и 14?"
Книгата Откровение и Изумрудените Скрижали предсказват въплъщението и пристигането на 144,000 Работника на Светлината, които ще спасят Земята от "Силите на Мрака" по време на ПОСЛЕДНИТЕ ВРЕМЕНА на Кали Юга. Повечето от Работниците на Светлината сега са тук и в процеса на "Пробуждането" за тяхната Божествена цел и мисия на Земята. По-голямата част от 144,000 са напреднали, инкарнирани Звездни семена от по-напреднали планети, въпреки че някои от 144,000 са напреднали местни души от Земята. Повечето от 144,000 сега са в процес на "Пробуждане" и излизат от дългия им умствен и духовен зимен сън, бавно, но сигурно те осъзнават, че са тук, за да помогнат в голямата трансформация на Земята.

Клетъчните Памети на 144,000 са били програмирани във времето, за да се събудят в този момент за истинската им идентичност, мисия и цел, за въплъщението им на Земята в този най-критичен момент в нейната история. Ние достигнахме и навлязохме в 11-ия час на Голямата Промяна, която се случва на Земята, и дойде времето за всеки и всички останали от 144 000 да избършат дрямката на полуживот от очите си, да пляснат челото си, за да излязат от съня на материализма, да се събудят и да помиришат кафето, да запретнат ръкави, за да са тук за Хималайската задача за спасяване на тази планета! Невежите маси на Земята не ще спасят планетата.

Само 144,000 Работника на Светлината могат да спасят планетата. Но ВСИЧКИТЕ 144,000 Работника на Светлината ТРЯБВА да поемат поста си, и да го поемат СЕГА! Времето за объркване, колебание и бавене свърши! Има Планета за Спасяване. И Ние сме Тези, които са избрали да го направят! Един член, който не успее да намери и да поеме поста си, може да застраши цялата Мисия. Ако това звучи галактически сериозно, то наистина е така. Ако смятате, че Ние сме на просто още една "рутинна мисия", помислете отново. Това е най-голямата Мисия, която Великата Бяла Ложа е предприела през последните 200,000 години. Очите на цялата Галактика са насочени към Нас. Наблюдавайки, за да видят дали Ние ще успеем или не. Гледайки, за да видят, дали Земята е спасена или взривена на парчета, когато Воините на Мрака срещат Воините на Светлината.

Кали Юга Земя прави едно 360 градусово пътуване около галактиката на всеки 25,920 години. Пълният цикъл е известен като Юга. Има четири части на Юга. Две части (180 градуса) на възходящо съзнание и две части (180 градуса) на низходящо съзнание. Този цикличен възход и падение на съзнанието на Земята е от самото й създаване, и това обяснява възхода и падението на великите цивилизации на Земята.


Кали Юга е последният квадрант на низходящо съзнание в рамките на Юга. Земята сега е в края на Кали Юга. Библейското име на Кали Юга е КРАЙНИТЕ ВРЕМЕНА. Това няма да е краят на Земята, а края на мрака и злото на Земята - и зората на Седмата Златната Епоха на Просветлението.Превод: Димитър Кирилов

 
http://soundofheart.org/galacticfreepress/content/time-now-lightworkers-awaken

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони