Sunday, October 14, 2012

Седмично послание на Хиларион 14-21 Октомври 2012г.
Възлюбени,

Много от вас са в процеса на по-нататъшно опростяване на живота си във всичките му аспекти. Тъй като в личното ви енергийно поле навлиза повече Светлина, вие намирате, че изоставяте всичко, което би попречило или би ви свързало с миналото и че пускането всичко, което повече не служи на по-висшата ви цел, става много по-лесно. Този процес на оценка и пускане сега е най-разпространен в този критичен момент от процеса на Издигане, защото всички ваши привични модели на мислене, които сте носили в ума си от ранно детство до сегашния момент, излизат за преглед.

Беше труден процес за вас да опознаете себе си и кое е действително важно за вас в изцелението и рекултивацията на състоянието ви на цялост и лична сила. Това сега е стъпката за повечето от вас – осъзнаването, че в действителност сте създателят на реалността, която изпитвате в момента. Беше или е нужно всеки един от вас да погледне дълбоко в себе си, за да наблюдава моделите на мислене, които има, за по-голямата част, подсъзнателно носени и проявени във вашата реалност, може би по начини, които създадоха събития, ситуации или обстоятелства, които продължават да внасят в живота ви неща, които вие не желаете или си представяте за себе си.

Много от вас бяха изумени и объркани от внезапната поява на поведения и говор, които не са нормалният ви режим на поведение. Знайте, че те идват от най-дълбоките нива на вашето Същество, където те най-вероятно са пуснали корени в ранно детство и са били потиснати и репресирани като неподходящи и неприемливи от конструкциите на обществото, в което израснахте. Ето защо ние ви съветваме да сте добри към себе си, докато работите по своя път през този процес.

Като деца вие бяхте невинни и спонтанни в мислите и действията си. Ако бяхте тъжни, плачехте. Ако бяхте щастливи, добрите настроения бяха очевидни, ако бяхте ядосани, тропахте с крак и свободно изразявахте чувствата си с пълно ангажиране на всичките си сетива. Вие действахте в невинността си – и ви беше казано, че тези действия не са подходящи. Децата просто живеят в настоящия момент и незадържат мисли за миналото или бъдещето или сложността на зрялата възраст. Те просто изпитват това, което е пред тях в сегашния момент. Това е, което означава да живееш живота си изцяло в най-истинския му смисъл.

Всички вие си възвръщате тази способност да живеете в момента, за да оцените всичките радости и чудеса на творението в най-простите му и основни начини. Всички усложнения на живота, както сега се изпитват, започват да отпадат и това, което запазвате, е най-ценно в новото начало, което сега се отваря пред вас. Като пътувате по този път, вие ще разпознаете онези, които започват да изпитват процесите, които вие вече оставихте след себе си. Дайте им състрадание, доброта и насока, когато е необходимо. Винаги помнете, че поддържането на най-висшата ви Светлина в тези времена е от първостепенно значение. Останете верни на себе си.

До следващата седмица…

АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno

©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included. www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони