Sunday, October 28, 2012

Седмично послание на Хиларион 28 октомври – 3 ноември 2012г.


Възлюбени,

Тъй като Космическите енергии още веднъж повишават силата си, Служителите на Светлината на Света откриват, че се изкачват нагоре по стълбата, за да достигнат следващото ниво в процеса на Възнесението. Вие все още вървите срещу течението на преобладаващи мисловни модели, които са излъчвани из атмосферата на Планетата и така, като пионери, вие изпитвате тези енергии като трудни. Не забравяйте да отделяте време да сте навън сред природата и често се свързвайте с центъра на Земята, за да останете заземени. Пийте много чиста вода, за да подпомогнете процеса на асимилиране на по-висшите енергии във всяка клетка на вашата човешка и много – измерна операционна система.

Изпитването на преминаването на времето се чувства по различни начини от всеки от вас в зависимост от нивото, на което сте във вашето развитие и понякога, това може да изглежда объркващо за вас, тъй като се опитвате да се придържате към линейната рамка на обяснение. Тъй като ние все повече се приближаваме към сферичния времеви модел, където всичко се случва едновременно и всичко, което беше, става част от настоящия опит в момента на Сега, това може да доведе до много озадачаващи ситуации, тъй като линейните ви мисловни процеси трябва да се разтегнат по-нататък в реалностите на целостта на вашето Същество в Неговия опит през цялата вечност. Това създава много хумористични ситуации в живота ви.

Останете в мир, тъй като промените продължават да се случват в рамките на текущите събития на вашата Планета. Всичко се случва под ръководството на по-висшите реалности от Светлина и според Божествения План за Земята. Знайте, че вие и тези, които обичате сте в безопасност и защитени и че сте напътствани във всеки момент. Колкото по-малко съпротивление изпитвате спрямо това, което се случва, толкова по-добре ще се справяте с асимилирането на геометричните кодове, които се изпращат към всички Същества, които са готови да ги приемат, за да може да продължи колкото може по-гладко трансформацията на вашите физически тела в по-висша Светлина.

В този момент на Сега е наложително Служителите на Светлината да останат верни на по-висшата си цел и да се фокусират върху това да са Носители на Светлината на този Свят. Без значение привидния хаос около вас, помнете, че вашата Светлина сияе около вас във вашия район на Света и именно тази Светлина помага на Човечеството да се превърне в ново съзнание. Въпреки че повечето от вас не виждат динамиката на това в ежедневния си живот, бъдете сигурни, че това наистина се случва и че вие сте интегрална част от промените, които се случват.

Помнете, че вие имате всички инструменти, от които се нуждаете за тази работа и че сте правили това и преди, следователно вие сте най-способни да се справите, без значение как изглежда от другата страна. Всеки един от вас е проводник на по-висша енергия и само чрез присъствието си, вие подкрепяте и усилвате онези, с които общувате в ежедневните си взаимоотношения. Личната ви сила се проявява и вие сте се подготвили да държите тази сила отговорно и с най-висока почтеност във всичко, което мислите, казвате и правите. Това е царството на майсторите, владеенето на ума и на себе си. Всичко е наред и всичко е съвършено. Нека тази мисъл да е интегрална част от ежедневния ви опит.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno

©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони