Saturday, October 13, 2012

Сананда и Мира на Плеядския Висш съвет - Издигнете се по-високо




Здравейте, скъпи ненагледни, днес идваме пред вас с по-голяма помощ за възприемане на вашия процес на Възнесение Господне. Ние сме вашите водачи, а труда е ваше дело.

Ние искаме да ви говорим днес за растежа, който вие наистина сте постигнали в издигането на вашите честоти момент по момент. Има много неща, които могат да се подобрят, както и има много неща, които могат да се влошат от него.

Помислете сега къде е насочено вниманието ви в момента, скъпи мои. Къде е насочен фокусът ви точно сега? Бихте ли нарекли това мисъл основана на любовта? Помрачена ли е от опасенията за оцеляване или остатъци от все още влачещи се страхове и ограничена вяра относно истинската ви същност?

Вие не сте вашите преживявания. Вие не сте вашия страх. Вие не сте това, което медиите се опитват да ви втълпят като норма. Вие сте много повече от това, скъпи мои.

Бъдете този тласък на енергия, който усещате отвътре, това, което чувствате че се развива вътре във вас, обръщайки повече внимание на мислите и желанията на сърцето си.

Това ви свързва с божествената същност на всеки един от нас. Да, това ви води до новото съзнание на Новата Земя, а не това, което беше старата структура или следи от това, от което успешно се отърсвате.

Светогледа за това, което сте свикнали да определяте като ваша самоличност и като реалност се разпада. Не му отделяйте повече размисъл или енергия. Откъснете се, скъпи мои и ще се появите по-стабилно в нов образ.

Това е като още една проста стъпка в реалността, която вие създавате. Това е това, към което насочвате вниманието си. Това е, което позволявате на себе си да изпитате от сега нататък.

От сега ще има поредица от възможности, когато енергиите ще бъдат най-оптимални да повишат честотите ви за това, което ще съответства на 5- измерните честоти, в които скоро ще се къпете редовно.

Както продължавате да издигате вашата честота, ще ставате все повече и повече аклиматизирани към това по-високо, по-леко измерение. То ще изиска от вас да погледнете това, което правите, за да реши дали да го бъде или не.

Правите ли това, което работи за да дадете възможност на по-високите честоти, за да се развиват и да оцелеят във вас? Всеки момент е избор да бъдете напълно с Любовта към себе си и другите, или да се разсейвате от старите мисловни модели и начини на мислене, които нямат нищо общо с новия ви живот.

Обърнете внимание на останалите убеждения, които имате, останалите стари модели на мислене и страхове, които все още задържат. Гледайте ги, наблюдавайте ги, поканете ги и ги приемете като част от вас, нещо, което някога е служило за нещо, осветете ги и вижте подаръка в тях, и след това наблюдавайте, как се обвиват със Светлина и Любов и се видоизменят. Почувствайте облекчението и освобождението, като се освобождавате от  тези енергии, които трябва да бъдат заменени от по-висока перспектива от тях.

Почувствайте тази нова енергия вътре във вас как (по този начин) се разширява и се съсредоточете върху тази Светлина на Съществуването. Нека това бъде вашата нова норма, докато не почувствате необходимостта да посрещнете по-тежки енергии, да се появяват и освободят по същия начин, както и преди.

Както казахме, ще има интервали от възможности, портали, ако щете, когато енергиите са най-оптимални за издигане от тези тежки енергии. Те съвпадат с датите на 10.10, 11.11 и 12.12. Всяка от тях може да се разглежда като стъпка нагоре като асансьор, водещи до вашето Издигане.

Скоковете ще станат по-дълбоки и по-високи, така че за това е необходимо за вас от сега нататък да обърнете внимание на вашите приоритети. Изберете дейности и мисли, които ще ви доведат до по-високи честоти и изхвърлете една по една тези мисли и дейности, които все още ви задържат  в това, което сте свикнали да правите във вашия триизмерен свят.

Моля, отбележете внимателно нашите думи и позволете на себе си да продължите да се извисяване в по-високата вибрация на любовта, вътре във вас, и около вас. Това е едитственото място, което ще ви отведе към Издигането.

Ние сме завинаги от ваша страна и на ваше разположение.

Аз съм Сананда, с Мира на Плеядския Висш съвет и Земния съвет.

Както е канализирано чрез Фран Запеда. 
Разрешено е да копирате и разпространявате този материал, при условие съдържанието да се копира в своята цялост и непроменено, да се разпространява безплатно, и това обявление и линкове да са включени.
Превод:  Vladimir Hristov - The Brit

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони