Saturday, October 13, 2012

Архангел Михаил чрез Рон Хед: Ние стоим на прага на вашето сърце, чакайки да ви поздравим
Spanish        Portuguese


8 октомври 2012
Днес ние чувстваме, че е препоръчително за вас да отделите малко време за себе си, за да приемете и интегрирате огромните количества информация, която наскоро бе излъчена във вашите енергийни тела и във вашите клетки.

Ние знаем, че много малко от вас осъзнават това, което получихте.

За кратко време затворете очи и се центрирайте във вашите сърца. Изразете намерение, че приемате и благодарите на вашия Създател за тези дарове и желаете да ги интегрирате в себе си, като освободите повечето неща, които не резонират с бъдещите “Аз”, които желаете.

Вдишайте най-добрите и най-високите аспекти на вашия Аз и издишайте другите навън.
Не е необходимо да правите това дълъг процес, освен ако не ви доставя удоволствие. Може да получите визия или чувство за цвят, като нашето златно и синьо, или розово и зелено, виолетовото на Сен Жермен и т.н. Ако видите някой от тези цветове, вдишайте го и го абсорбирайте.

Вниманието ни е насочено към интензивното и нарастващо усещане, което почти всеки има сега за нещо, което предстои да се случи. Ще разгледаме това по два начина.
Първо, вие сте прави. Това усещане е вярно. Само че, в известен смисъл вие вече сте в средата на събитието. Мнозина могат да се усетят, че това се случва вътре в тях и започват да виждат промени в живота си, които доказват това.

Повечето обаче се чудят каква ли катастрофа предстои. Вашето мирно и спокойно поведение ще извърви дълъг път за разтварянето на този страх, който те изпитват.
Второ, да, наближава събитие от значителен размер. Това, приятели мои, е вътрешно събитие, което ще промени всичко за всеки и за всичко. Но ние ще ви предупредим така. Когато подобно събитие се случи в края на вашата “Тъмна епоха”, самото събитие премина без коментари. И все пак, всичко се промени, нали?
Сега ще могат да се наблюдават много, много събития, които ще се проявят скоро. Но, както казвахме отново и отново през последните месеци, тези събития са само отражение на вас самите. Ние винаги, винаги сме подчертавали това. Важно за вас и за вашия свят е, че започвате да се осъзнавате като извършителите на промяната, а не като жертвите на промяната.

Погледнете вътре в себе си и започнете да откривате божествените същества, които сте. Никога по-рано в историята на вашия свят за вас не е било толкова естествено да направите това. И всяка малка стъпка в тази посока има удивително въздействие върху вашия свят.
Ние сме много щастливи от това, което виждаме, че осъществявате. Ние стоим на прага на сърцето ви, чакайки да ви поздравим. Ние всеки ден предлагаме доказателства за нашето присъствие. Нека мирът и любовта да бъдат с вас до следващия ни разговор. Хубав ден!

Превод: Лусесита

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони