Saturday, October 20, 2012

ДРЕЙК: ВНИМАНИЕ !!!

(Свободен превод със съкращения)

Коментар на Kauilapele:

American Kabuki, 18 октомври 2012…”Drake… Внимание”

Има някои индикации, че се готви нещо, а има и други съобщения, които показват, че нещо важно ще се случи "скоро". Моето собствено "усещане" е, че това е абсолютно вярно. Вероятно времевата рамка 21 октомври е знаменателна...

Мисля, че това съобщение от American Kabuki и Дрейк (Drake) съвпада с това, което чувствам и аз.... Времето ще е перфектно, без значение коя е "датата". А по отношение на каквито и да е "приготовления", препоръчвам ви да използвате вашето “шесто чувство”..

—————————————————————————
Коментар от American Kabuki (AK):
http://americankabuki.blogspot.com/2012/10/drake-awright-heads-up.html
Аз обикновено не публикувам вече нещо от Дрейк, защото толкова често информацията му се оказваше невярна... Дрейк изигра важна роля в изграждането на юридическата основа за възстановяването на Републиката обратно към хората с изследванията, които направи. Според мен Дрейк е връзката с обществатаДракон” и средство за военните да държат групите на милицията в бойна готовност в целия този процес. Публикувам това сега, защото това ИЗГЛЕЖДА съвпада с някои информации, които получих тази седмица. Имайте предвид, че Дрейк е склонен да се изявява като шоумен, но моето усещане е, че има нещо по-голямо, което вече е започнало.
Дръжте под око много странните неща, които се случват много бързо на Уол Стрийт, и другите финансови аномалии. Аз не знаех преди за това, но ако трябваше аз да режисирам това шоу, това би било част от арсенала за свалянето на кабала...- AK

Съобщението на Дрейк от 19 октомври 2012:
http://americannationalmilitia.com/ready-set/
ВНИМАНИЕ!!!
Аз се опитвам да информирам всички ... всичко е много БЛИЗО ... Да?
Е, познайте какво?
Краят на играта е на прага ни ...
Ние ВСИЧКИ трябва да приключим нашата готовност / подготовка ... СЕГА.

Всички неща, за които съм говорил по радиото и на нашия сайт, са на път да започнат ...
Ще има няколко "уведомления", идващи от няколко места, за да знаят всички какво се случва и какво да се прави.

Може би няма да участвам в радиопредаването в неделя...

Толкова е скоро
...  може би най-късно другата седмица...Получих информация от пет от моите лица за контакт, които предвиждат, че "акцията" ще се осъществи много скоро. Когато ще трябва да се направи уведомление, аз ще го публикувам на този сайт.

Много е вълнуващо ... Всяко от нашите действия трябва да покаже сдържаност, предприемайте го бавно и спокойно. Не губете контрол и не предприемайте извънредни действия все още.
Поддържайте контакт с милицията във вашия район, те ще получат "окончателните" инструкции в точното време и вие ще трябва да знаете тази информация.
Всеки трябва да е внимателен, когато това започне...


Инсайдерът Дрейк (Drake, информатор от вътрешните кръгове на Пентагона) съобщава: Започва се!
(свободен превод със съкращения)
http://erst-kontakt.blog.de/2012/10/20/nesara-aktuell-drake-meldet-action-alert-geht-los-19-oktober-15088577/
Предстои интересен уикенд: Дрейк призова във вчерашната си публикация към готовност за действия. Ще видим ли този уикенд началото на промените, които подготвят нашия свят и нашето общество за NESARA и за радикалните реформи?...
Ще поставят ли Пентагонът и групите на милицията нелегалното правителство на корпорацията САЩ зад решетките? Ще бъдат ли временно затворени банките и борсите? Това ли е началото на промените?...
---------------------------------------------------------------------------------------


Сигнал за спешни действия!

Публикувано на 19 октомври 2012
СПЕШНА ПУБЛИКАЦИЯ
ВНИМАНИЕ

       ДO
                ВСИЧКИ милиции -
       Пригответе вашите оръжия и храна
                   СЕГА
     Това е потвърден сигнал за действия.
                ~  Дрейк

---------------------------------------------------------------------------------------

петък, 19 октомври 2012

Сигнал за бойна готовност за Милицията: това НЕ Е тест

Получих информация от няколко източника, включително от военните.

Цялата милиция незабавно е в повишена бойна готовност.


Надявам се, че всички вие сте добре подготвени, приятели мои...
... ще е много интересен уикенд.No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони