Tuesday, October 23, 2012

Сананда и Мира от Плеядския Висш съвет ~ Вашето извисяване със светлината се оформя ~ Както е канализирано чрез Фран Запеда ~ октомври 8, 2012


 
Сананда и Мира от плеядския висш съвет:

Здравейте скъпи. Ние идваме пред вас днес, за да ви дадем още повече новини за вашето просветление.

Толкова много се говори и набляга на енергийното сваляне напоследък и действително е настъпило увеличение в момента, в който говорим за това. Толкова много имате да възприемете и да приемете. Моля, приемете го с пълно сърце, скъпи мои.

Никога до сега толкова светлина не ви е била предлагана и вие я поемате добре. Може би ще се наложат някои корекции в начина
ви на живот и енергията ви, но това трябва да е така и си заслужава усилията. Защото това е началото на нещо толкова голямо, колкото никога не сте могли да си представите, че е възможно.

Беше предсказано, че ще бъде така и вие сега сте в разгара на откриването на пропорции, изискващи приемане и доверие, но вие сте в състояние да се справите с много желание.

Сега, отделете малко време, за да обмислите напредъка си. Погледнете в сърцата си, скъпи любими. Какво грее там? Чувствате ли енергиите на себе си, тъй както и на другите? Чувствате ли енергиите на Вселената? Чувствате ли и усещате ли Любовта, която расте в цялото човечество, във всички вселени? Отлично. Започвате да се усещате Единството на сърцата и умовете на цялото творение.

Представете си ако щете, че пулсиращата енергия, която сега усещате проникне във вашите клетки и тела, както във физическите, така и във светлинните такива, е туптенето на сърцето на Всичко Което Е. Почувствайте ритъма, почувствайте силата, почувствайте симетрията, синхронността и чудното усещане за разширяване на Светлината във и около вас.

Направете това вашата реалност от сега нататък, тази нова перспектива, която расте вътре във вас, като Светлина и Любов прониква във вашите клетки и тела. Вие изживявате едно просветление и една симфония от чудни звуци и цветове, толкова ярки и опияняващи. Танцувайте с него, слейте се с него и го смятайте за ваша норма от сега нататък.

Позволете на себе си да поемете и да интегрирате все повече и повече светлина и любов във вашите клетки през следващите дни. Представете си, че нямате никакви ограничения за това, което могат да поберат вашите клетки и ги отворете като любящи ръце, чакайки да поемат едно чисто и невинно бебе, толкова пълно с обещания и потенциал за един славен и нов живот. Не се въздържайте, приеме този нов живот напълно, този нов живот, който е възможен благодарение на вашето приемане и пълно обгръщане на вашето предназначено възнесение.

Моля, погрижете се да наблюдавате вашите енергийни нива и физическа издръжливост по време на тези дни на отваряне. Това може да изиска известно коригиране на вашите очаквания от самият вас, за да се даде възможност на светлината да се интегрира напълно. Заслужава си. Може да ви се стори, че вашите приоритети са се променили тъй както и целите ви. Всичко това е част от вашето преобразуване.

Сега, повече от всякога, не сме ви изоставили, докато се изкачвате към вашето издигане, и докато на вас не винаги ви е ясно какво се случва, вие посрещате новото си АЗ, което разбира се не е наистина ново, тъй като това е истинското ви АЗ, възникващо и интегрирано, най-накрая да блесне по-ярко от всякога.

Отглеждайте това ново АЗ и го опознайте, като продължите по пътя на просветлението. Насладете се на нюансите и новите мисли и чувства, които вървят с него. Прекарайте още повече време в тишина и медитация, за да позволите на това ново АЗ да процъфти и да порасне. Вие сте почти там, скъпи мои. Чакаме ви, да ви поздравим.

Вашите очакващи приятели с мир и любов,

Аз съм Сананда с Мира от Плеядския Висш съвет и Земния съвет. Ние ви приветстваме и ви поздравяваме за напредъка си и сме винаги на ваша страна за помощ.

Канализирано чрез Фран Зепеда. Разрешено е да копирате и разпространявате този материал, при условие съдържанието да се копира в своята цялост и непроменено, да се разпространява безплатно, и настоящето обявление и връзки да са включени.
 

Превод - Vladimir Hristov - The Brit

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони