Wednesday, October 24, 2012

Ние Хората


http://2.bp.blogspot.com/_4A9r9yKkkNs/Sb5L1ZmsS2I/AAAAAAAACUU/-6arpe6FWXQ/s400/Obama-UFO-Disclosure-Free-Energy.jpg
Разпространете това - преведете го- публикувайте го в блоговете си - споделете го с приятели

Ние хората, в този период на избори, с 36% от американското население/80 милиона души/ и 80% от Американците вярвайки ,че правителството им не отстъпва като крие реалността, силно настояваме Президентът Обама да направи публично достояние цялата истина за извънземната реалност, НЛО и космическите наблюдения,направени от Земята, както и по време на пътувания в космоса, финансирани от ние хората.


Представяйте това съобщение докато Президентът Барак Обама не се изрази пред народа си с дойстойнството и честта си, съответно исканията, отправени към него.


Ние, Американските граждани, сме в съдружие с населението на света.


Propagez ce message - Traduisez-le - Publiez-le sur vos blogs - Partagez-le avec vos amis
Nous le peuple, en cette période électorale et alors que 36% de la population (80 millions de personnes) et que 80% des américains pensent que leur gouvernement ne les respectent pas en cachant la réalité, demandons avec force au président Obama de rendre publique toute la vérité au sujet de la réalité extra-terrestre, des ovnis et des observations spatiales réalisées depuis la Terre comme lors de vols spatiaux, que nous le peuple, finançons.
Propageons ce message jusqu'à ce que le président Barack Obama s'exprime à son peuple avec dignité et honneur, en fonction des demandes qui lui sont faites.
Nous, les citoyens américains, associés à la population mondiale

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони