Thursday, October 4, 2012

КАКВО НИ НОСИ ОКТОМВРИ 2012 ГОДИНА ?


                               
 
Pandanat, 01.10.2012, в категория „Непознатото и тайните знания”

Location: Ukraine

Обзор:  Енергиите на този месец носят позитиви.Веселете се  и се радвайте. В началото на месеца се полагат основите на менталния фундамент на вашата реалност – Хроники на Акаша за  октомври 2012 година.


Енергиите на този месец носят позитиви. Веселете се и се радвайте. В началото на месеца се полагат основите на менталния фундамент на вашата реалност. Чакат ви изменения, влияещи на възприемане на колектива. Това време е благоприятно за уединение, съзерцание и насочване на погледа към едно силово поле, за контакт със своя Висш АЗ. В началото на месеца е важно съзвучието с космическото единство, обръщане на погледа към дълбочината на своето подсъзнание, усещане на мъдростта и духовната красота на Майката Природа. В този случай, започвайки от 9-и октомври, ще се появи усещане на прилив от високи енергии, надарявайки ви  с огромен творчески потенциал. Импулсът за самореализация ще даде съсредоточаване на природата със своя Висш АЗ. Ритъмът на Възнесение през този месец ще се усили с нов прилив от майчинска енергия за творчество, носещо озарение, яснота на осъзнаване и за решаване на нерешени по-рано задачи. Важно е концентрация на мислите и вниманието на творческия поток.

През октомври ще се подобри климатът на човешките взаимоотношения. В началото на месеца ще ви съпътстват желание и стремеж да вървите напред и само от вашето намерение, от хармоничната настройка на мислите ще зависи количеството на положителната и творческа енергия, която ще можете да акумулирате за реализация на вашите цели за бъдещето. На преден план излиза това, което вдъхновява и повишава настроението, а злобата и недоверието постепенно ще се заменят и честно и хармонично сътрудничество. Дошло е време по свое разбиране да действате и управлявате ситуациите, които определят Прехода към многомерно възприятие. Пред вас се откриват много пътища, водещи към зрелост на съзнанието и Възнесението. Всеки получава своя шанс и свобода на избор.

Тънките октомврийски енергии се нуждаят от душевна хармония, способстваща равновесие и баланс, но затова трябва да се изключат всички свади, спорове, караници и други деструктивни и неустойчиви състояния. Подводните камъни през този месец могат да бъдат изкуствените проблеми и тежестта на илюзорните виждания, имащи ниска честота, от които следва да се опазите. Главното е да съхраните пълно спокойствие и равновесие.

Правилната позиция и направление хода на мислите дават възможност за разкритие на духовните сили и свободния път. Повишавайки нивото на съзнание, вие способствате развитието на колективния разум. Собственото пробуждане, обществената осведоменост, телепатично ще помогнат на много хора да се събудят.

През октомври следва да се контактува само с вечното, високо, чисто и духовното, насочени за изграждане и развитие на всички. Но е нужно да се започне взаимодействие със своя Висш АЗ. Всеки се явява мъдра душа и вечен ученик на вечен учител. Спомняйки си и откривайки своето Висше АЗ, вие ще можете да управлявате своята Вселена, която се явява висше изкуство на космическата магия, достъпно за духовните и светли хора. С обучение, преподаване и усъвършенстване тук и сега, вие полагате основите на новата висша реалност. Всяка мисъл, всяка дума управлява действия и събития и колкото по светло мисли всеки от нас, толкова по-бързо ще се възцари в умовете Светлината на духовното единство.

Високите октомврийски енергии се уплътняват и насищат пространството с духовни течения. Материална движеща сила става мисълта, изграждащото направление на която позволява да се активират и разархивират древните пластове на генетичната памет, пазена в нашите подсъзнания, това се явява връзката с всичко, с менталното единство и силата на вселената. Само словото носи светлината на знанията и култивира духовната сила и красота. Тези аспекти трябва да се зачитат за тези, които следват пътя на развитие.

                      Как да се извлече максимално полза от енергията на октомври?

Октомври трябва да запали огъня  в душите, явявайки се вашата светла радост, истинска, безусловна и чиста любов, носеща светлина на творчеството и духовния ръст. През този месец, на духовния човек се дават огромни възможности, откривайки му далечни перспективи. Това, което е нужно, е увереност, твърдост и чувство за единство. Изиска концентрация само това, което дава духовната сила и радостта от знания. Разкривайте красотата и съвършенството, творете в радост и с любов. Мнозина вече са готови да се докоснат до Източника, даряващ сила, която я има в самото същество на всеки. Около вас танцуват първородни енергии, движещи вашите мисли, от вас е нужно само да се настроите на висока честота. Когато човек е спокоен, осъзнато съсредоточен и уравновесен, той е в съзвучие с вътрешния и външния свят, резонирайки с него.

Позитивизма и силата на октомври се  заключава в това, че през този месец е възможно създаване на мощни, полеви структури, имащи бъдещи перспективи. В това е основното и сега е многомерният аспект на максималната полза от този месец.


Източник: Akashic Transformation

Превод от руски: Кръстина

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони