Sunday, October 7, 2012

Седмично послание на Хиларион 7-14 октомври 2012г.

 
Възлюбени,

Уроците, които изпитвахте в дните до сега, стават в съответствие с по-висшите аспекти на вашата Божествена същност. Всеки ден ще носи по-голямо ускорение на духовния ви растеж и разбиране в сравнение с предишния ден. Вие бързо се придвижвате напред по отношение на по-голямо разбиране и спомняне на мисията, която дойдохте да изпълните на тази Планета. Тази мисия изисква да сте усвоили майсторството на вашата човешка операционна система, а на първо място в нея е овладяването на ума, овладяването на мислите ви в процеса на ежедневните ви дейности.

Енергиите на тези времена помагат в тази работа и вашата човешка операционна система се интегрира с вашата много – измерна операционна система, за да доведе до по-голямо интегриране и цялост на истинската ви същност. Това улеснява освобождаването на много напрежение във вашата система и ще се забелязва по-голям комфорт и лекота с всеки изминал ден. Съпротивата, която преди чувствахте вътрешно, сега започва да се разсейва, тъй като всеки един от вас приема истината за вашето Същество. Сега вие се свързвате с истинската си сила, която е във вас, и това наистина е велико!

Вашето съзнание се разширява към по-цялостни мисли на мир, любов и единство, защото това е новото съзнание на Земята. Новата епоха се отваря пред вас и вашето ново съзнание и неговата безкрайна възможност е ваша, за да я поемете. Вие се изкачвате към следващото ниво и то е да научите как да използвате енергията си като мислите с по-висши мисли. Стъпвате в честотите на любов и радост и излъчвате това от самото си Същество. Това може да се постигне без нуждата от думи или обяснения, изисква се само да Бъдете всичко което сте.

Прекарвайте повече време за вглъбяване в себе си, за да се приведете в съответствие с по-висшата си Същност. Най-важно е да си дадете времето и пространството да правите това, дори само за няколко минути в даден момент. Почувствайте сърдечната си чакра да пулсира и да се разширява с любов, с радост, със сила. Без значение пред каква ситуация сте изправени, тези качества ще ви помогнат да разберете, че всичко е наред и всичко работи за вас в Божествен порядък и в Божествен срок, така че всичко, което се изисква от вас, е просто да Бъдете, в мир, в спокойствие и равновесие. Чрез разрешаването на това, по-дълбоки преживявания ще станат нормално явление в ежедневието ви.

По-висшите аспекти на истинското ви Същество са на разположение в моментите ви на вътрешна тишина. Ще има повече информация, напътствие и знание, които са ви дадени и диалогът с вашия Велик Аз Съм става нормална дейност. Без значение какво се случва, винаги се връщайте в сърцето си и вземайте решенията си от там. Като следвате сърцето си и говорите вашата истина смело по спокоен и мирен начин, вие ще откриете, че решенията на всички належащи въпроси излизат в грациозен поток за най-доброто на всички. Вие имате повече влияние върху хората и ситуациите, пред които сте изправени, отколкото осъзнавате. Говоренето на вашата истина е подкрепено от новите енергии, които навлизат, и има много полза за всички. Вашите Ангелски водачи нежно ви шепнат, за да ви водят по Пътя ви.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno

©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони