Thursday, October 11, 2012

ИНСТИТУТ НА СВЕТЛИНАТА Абикор – Център на Светлината


Abiquor - partial aerial view
Абикор (Abiquor) е уникално изживяване: той е съвместен проект между хората от Земята, същества от други звездни системи и небесни същества от тази Вселена.

Предназначението на Абикор е да подготвя Пазителите на новата Земя, онези многоизмерни физически същества, които придружават Земята при излизането й от 3-то измерение и придвижването й в 5-то измерение. Абикор също така ще позволи на същества от цялата вселена да вземат участие на Земята в уникалната комбинация на 5-то измерение във физическа форма.
Пазителите ще действат като учители, лидери и примери за новата цивилизация, която се създава на Земята. Този Институт ще подготвя Пазителите да станат жители на космоса.

Абикор, като център от светлина, вече е реалност в по-високите честоти; той очаква подходящия момент, за да се прояви в тази реалност.
Благодарим на Толек за горното съобщение


История: Институтът на Светлината е създаден през 2009 г. като корпорация с идеална цел съгласно законодателството на Колорадо, САЩ. Институтът на Светлината спонсорира лектори, семинари и конференции, като проведената наскоро конференция “Трансформация 2012”.

Целта на Института на Светлината е да стимулира трансформацията на Земята. Посоката на Института на Светлината внимателно се окуражава от същества, намиращи се на борда на звездния кораб Athabantian (Атабантиан),  които са Андромеданци, а така също и небесни същества. Днес Институтът на светлината има малък офис в Пагоса Спрингс, Колорадо, който действа като център за неговите дейности. Няма служители, всичко се прави на доброволни начала.
Абикор съществува (в не-физическа форма) в по-високите измерения, и когато ние превърнем тези по-високи плътности във физическа форма на Земята и в хората, Абикор ще се прояви. Ще мога да кажа повече за това в бъдеще, когато нещата се развият. Вече знам, че Абикор ще се прояви с помощта на същите същества, които  създадоха Института на Светлината, и което е най-важното -  с помощта на земните хора. Повече информация за Абикор и Института на Светлината можете да намерите тук:

http://www.cosmicparadigm.com/Athabantian/ http://www.cosmicparadigm.com/marks-corner/
Илюстрацията показва Абикор сред планините в югозападната част на Колорадо. Това е илюстрация на това, което ще се реализира, както е съобщено от небесните същества. Абикор съществува в 5-то измерение. След прехода на земните хора към 4-то измерение, Абикор ще се прояви във физическа форма.

Ние търсим земни хора, които искат да подпомогнат проявлението на Абикор, като изпращат светлинна енергия за превръщането му в реалност. Не е необходимо да присъствате физически, за да помогнете. Не искаме нищо повече от това често да фокусирате вниманието си върху Абикор с намерение да се прояви заедно с прехода към Новата Земя.
Това не е молба за пари. Ние молим само за вашия енергиен принос.
След като Абикор се прояви във физическа форма, ние ще предлагаме курсове за обучение, семинари и тренинг, за да помогнем на тези хора, които вибрират на високо ниво на съзнанието като Пазители на Новата Земя. Абикор ще работи също така с тези, които почистват околната среда на Земята и доставят нови форми на енергия. Н
а този сайт ще съобщаваме за развитието на проекта.

Превод: Лусесита

http://www.cosmicparadigm.com/abiquor/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони