Wednesday, October 24, 2012

Звездните семена: сервитьори на банкета на Възнесението


от Steve Beckow, 25 август 2011
“Душите, които идват от четвърто, пето и по-високо измерение, за да помагат на Земята при нейното възнесение, когато завършат мисията си, ще се завърнат по техните родни места.” (Послание на Матю Уорд, 14.02.2010).

“Вие ще напуснете Земята преди Възнесението, само ако това е част от вашия жизнен план, затова трябва да разберете, че всяка душа е избрала нейния път към следващия етап от нейната еволюция". (СаЛуСа, 31.12.2010)

________________________________________________________________

Бих искал да напиша някои неща за Звездните семена. Не че знам всичко със сигурност, но просто имам догадки въз основа на това, което изпитах наскоро по време на една моя кратка, но силна медитация.

Мисля, че съм споменавал (а може би и не), че повечето хора, които четат този блог и всички други сайтове за 2012, според мен за Звездни семена. Земляни, които четат тези сайтове, мисля, че най-често казват “Ей, тези хора са фантазьори. Аз се махам оттук, отивам да си гледам мача”. Но Звездните семена чувстват резонанс, дори и да не знаят защо. Земляните могат и да не усещат резонанс, или поне не преди официалните съобщения за Разкриването  (за извънземния живот).

Но ние всички чувстваме вътрешна тръпка, когато четем тази информация и вероятно така трябва да бъде.

Ние, Звездните семена, сме поели задължението да сервираме на масите по време на банкета на Възнесението, затова вероятно усещаме тази тръпка. Ние ще носим ястията от готвачите - ангелите, Възнесените Учители и Галактиците,  към гостите на банкета - земляните. Това не е нашият банкет, мисля си. Нашият вече е минал, а сега е време за банкета на следващата група.

Сега смятам, че повечето Звездни семена вече са възнесени. Защо Духовната Йерархия и Звездните съвети ще молят хора да напускат родните си планети и да дойдат тук, ако не са възнесени? За да станат част от проблема? Не, ние сме дошли тук да станем част от решението. Защо да се увеличава броят на невъзнесените същества с такива от Андромеда, които също не са възнесени? Това няма смисъл.

Покани Звездни семена, които са възнесени, затвори ги в тези плътни триизмерни тела, дай им различни здравословни проблеми, за да ги държат “заземени”, и им покажи, с какво трябва да се справят земляните, после ги програмирай да се събудят, когато започне тяхната служба.

Така че не се тревожете за Възнесението. Можете да се притеснявате само за условията на нашата служба. И няма какво да се тревожите за Възнесението на вашите деца или домашни любимци. Възнесението на вашите деца, в случай, че те са земляни, е много по-сигурно от това на повечето възрастни земляни! Децата, родени днес, вероятно са новите кристали, индиго и други, чиято мисия е да водят Новото общество. Няма смисъл да хабите енергия, за да се притеснявате за тях!

Моята малко радикална идея е, че повечето Звездни семена идват от измерения, по-високи от пето. Идвайки от по-високи измерения, ако Бог би ни просветлил, ние вероятно бихме напуснали тази Земя и бихме се върнали обратно там, откъдето идваме. Затова вероятно Звездните семена не трябва да очакват да изпитат просветление, преди да свърши тяхната служба тук. Защото това би провалило целия замисъл за нашето присъствие тук. Да ни събудят - да. Да ни просветлят - вероятно не. Разбира се, това е само мое предположение.

Ние носим капаци на очите и, дори да сме разбрали кои сме, мисля, че още носим най-малкото тъмни очила. Ако знаехме наистина кои сме, бихме се махнали оттук. И чао!

И още едно предположение: не мисля, че много от нас ще бъдат сред първите, които ще се издигнат или възнесат. Може би някои земляни – да, но от нас се очаква, че ще останем тук и ще сервираме на гостите.

И на нас ни трябват както пчели-работнички, така и пчели-майки. Някои Звездни семена като Друнвало и Лиза Рене са се задължили да седят на края на масата и да държат речи. Но много повече от нас са напуснали своите животи от висок клас и кралски домове, за да служат на доста ниско квалифицирани длъжности, да сервират храна, да планират финансите за банкета и да усилват осветлението на банкета. Някои трябва да са духовните учители, а някои трябва да посрещат и поздравяват гостите. Но всички идват от високи измерения. Така че имаме много елитни и талантливи прислужници.

Архангел Гейб казва, че е дошъл да играе ролята на опитно зайче за новите вибрации, един вид дегустатор на банкета. Дай му пръв да опитва храните и да видим дали няма да падне. Така са взели един архангел и са го направили дегустатор. Ellie Miser (кралско величие от Плеядите) е изпратена тук да създава настроение и атмосфера. Призовани сме тук за какви ли не задачи!

Според мен, Друнвало вече е завършил целия цикъл на човешкото съществуване. Сложи го в списъка и го пусни да пътешества по света и да пали свещниците, да пее химни и да тъче космическа магия наоколо. Бъдете любезни с портиера! Той може да е същество от седмо измерение, което се е съгласило да дойде тук от съзвездието Лира.

Ние всички мислим, че пето измерение е върхът. Аз предричам, че мнозина от вас ще открият, че идват от много по-високи измерения от това. Но са ви накарали да подпишете и са ви направили “мъже с железни маски”, натоварили са ви с астма или фибромиалгия, лишили са ви от изобилието, спомените и способностите и са ви казали “Много ви благодарим”. По-късно ще си получите обратно вашите галактически кредитни карти

Защо правим това? Да служим на Единството. Да гарантираме, че Божественият План ще се осъществи. За да правим за земляните това, което други галактически цивилизации са направили за нас в по-далечното минало.

Ние прекъсваме за кратко нашия чудесен живот на Елисейските полета, връзваме си престилките на сервитьори и миячи на чинии и се грижим тържеството на Възнесението да премине без трудности. После ще почистим, ще затворим заведението и ще се върнем в къщи. И ще отчетем, че сме си свършили добре работата.

Така ви окуражавам да не се тревожите за Възнесението. Вие вече сте там. По-добре помислете да направите Интернет сайтове и блогове като Laura, Jean и Quinn, да започнете радиопрограми като Maarten, Geoff, Wendy и Greg, да създадете дискусионни групи като Darran, да разпространявате информацията, да давате отговори, да успокоявате хората, които виждат как легиони от ангели се спускат към нас в техните огнени колесници.

Много скоро радостта ще се разпространи и ще зарази всички ни. И ще тръгнем към банкета. Нека да помогнем на земляните да напълнят фенерите си с газ. Ние вече сме се нахранили и сме отпразнували сватбата с Духа, преди да дойдем тук.

Нека да разпространим радостта. Нека да има мир на Земята и щастие между мъжете и жените, животните на полята и птиците във въздуха. Започва нова ера на човешката цивилизация и ние Звездните семена сме важна част от екипа, който приветства останалите с добри дошли. Няма за какво да се тревожим, освен да свършим работата си добре. Това не е нашето време. Това е времето на земляните. Сега е нашият ред да служим.

Превод: Лусесита

Източник: http://stevebeckow.com/2011/05/starseeds-waiters-at-the-banquet-of-ascension/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони