Tuesday, September 18, 2012

Съобщение от Съвета на Андромеда, чрез Толек


ПРОМЕНИ НА ЗЕМЯТА – обща перспектива, “Космическото събитие” в по-широк контекст

Tolec, 17 септември 2012 г.
(свободен превод със съкращения)

За тези от вас, които обръщат внимание, а аз съм сигурен, че има много хора по света, които следят с повишено внимание,

научих, че периодът от сега, 17 септември 2012 - през 22 септември 2012 и след това ще бъде усилен период на промяна ... постепенно, много засилено, цикъл на промени на тази планета ... много динамичен микс от енергии, всичко случвайки се наведнъж, докато се движим към датата 21 декември 2012 г. ... и по-нататък през 2013.

Това се случва, защото ние, планетата Земя, физически навлизаме в областта на екваториалната равнина на Галактиката, екватора на галактиката Млечен път, където има високо интензивни и хаотични магнитни енергии. Аз говоря за това на стр. 1 на този уеб сайт в разделите: "Ново Пробуждане" и "Време на Преход за Планетата Земя".

Като нагледен пример как се проявяват тези промени на земята – вижте ‘Тихоокеанския Огнен пръстен’ на уебсайта на USGS. Изглежда осветен като “коледно дърво”, като никога досега в сегашната ера:

http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/map/

Ще продължи да е така в близко бъдеще, не само през сегашния 7-дневен период, понеже планетата навлиза в главен, постепенен, дълъг цикъл на еволюционна промяна. Ние сме в началото на период на екстензивни и постоянни промени на планетата Земя, които ще продължат приблизително до края на 2013 г.

Едно от проявленията на тази промяна е загряването на ядрото на Земята. Представете си ядрото на Земята като автомобилен двигател. Или чайник с вода на котлона ... и някой продължава да върти копчето и да увеличава нагряването. Е, тези силно хаотични магнитни енергии в областта на екваториалната равнина на галактиката не само ще продължат да се отразяват на магнитния поток извън Земята, но и на движението на сегашните магнитни "полюси" [Северният полюс към долната част на планетата. .. Южният полюс към горната част на планетата] - те също влияят на ядрото на планетата.

Да се върнем към аналогията с автомобилния двигател. Движението на тази планета в равнината на галактическия екватор действа като инсталиране на "турбокомпресор" на двигателя ... въртейки въздуха по-бързо, принуждавайки активните елементи вътре в двигателя да се загряват, налягането нараства, което кара колата да се движи по-бързо. И като с всички турбокомпресори, винаги се добавя топлина. Но има освобождаване, колата има непрекъснато отворен ауспух, когато се движи. Същото прави и Земята. Тя има някои точки на освобождаване.


Но галактическата екваториална равнина прави същото нещо с ядрото на Земята – разбъркването на магнитните енергии му въздействат, сега постоянно го нагряват, като по този начин причиняват непрекъснато натрупване на топлина и налягане в ядрото на Земята. Тъй като топлината и налягането продължават да се увеличават, ще продължават по-чести, по-интензивни и по-големи промени на Земята. И освобождаване. Налягането трябва да се освободи по някакъв начин. То трябва да отиде някъде.

Повече доказателства за тези продължаващи промени в планетата Земя е миризмата на сяра, която усещат хората в някои от западните щати на САЩ. Това е така, защото има толкова много лава, която се движи в момента под кората на континенталната част на САЩ.  Аз не съм учен, но знам, че миризмата на сяра е от изтичането на серен диоксид и въглероден диоксид, метан, амоняк и азот, излизащи на повърхността от увеличеното движение на толкова много лава точно под земната кора, поради непрекъснатото й нагряване.
Загряването на земното ядро принуждава разтопената лава да излиза през различни пукнатини ... да се отварят още под енергийните линии на решетката на планетата, така че това ще доведе до повече вулкани и повече продължаващи земетресения.

Земетресенията водят до напукване на различните земни маси на повърхността и дълбоко в земята, което също освобождава газове и разтопена лава към горната повърхност на вулканични куполи ... принуждавайки ги да се освобождават, да изригват. Налягането трябва да бъде освободено някак си. Това трябва да отида някъде, особено с продължаващата топлината на земното ядро
​​.
Друг пример за промени на Земята е повишената тектоника на плочите, движение на земни "плочи". Помислете си за Филипинската, Австралийската и Тихоокеанската плоча, но особено за Тихоокеанската плоча, тя извършва голямо движение и триене срещу плочата Juan de Fuca и Североамериканската плоча ... Тихоокеанската плоча оказва натиск срещу плочите Наска и Южно-Американската плоча...

Що се отнася до "космическо събитие", за което съм говорил,  то все още предстои да дойде; задействането на подводен вулкан, който ще изригне, което ще предизвика подводни земетресения, което ще доведе до движение на много лава под кората на Земята, което ще унищожи последната подводна база на рептилите. Всичко това са част от еволюционните промени, случващи се под и на планетата Земя. Всичко е част от по-голямата метаморфоза на промяната, на трансформацията на Майката Земя.

В обобщение, предполагам, че всички хора, особено в крайбрежните райони на земните маси, които са засегнати от всичките промени, изброени по-горе, особено в силно вулканични райони, и/или за хората, които живеят сравнително близо до "линии на разломи " - моля усвоявайте задълбочени познания за тези промени от изследователи, които предоставят такава информация, и независимо от региона, в който живеете, който би могъл да бъде изложен на риск - предлагам ви да използвате всичките си сетива, които ви е дал Бог, включително сърцето си, ума и душата си, най-вече  интуицията си.

Също така слушайте местното радио, телевизия и/или Интернет за такива предупреждения. Ако усетите по някакъв начин, че потенциални или опасни промени на Земята ще се случат във вашия район, и/или предупреждения,  публични изявления, и/или от собствената си интуиция ..., че оставането ви може да ви изложи на риск ... решете какво трябва да направите, за да преместите себе си и семейството си на по-безопасно, по-стабилно място.

Разбира се, всички решения, които взимате, зависят от всеки един от вас. Имате свободната воля за всички решения, които взимате в живота си. Това е един от Вселенските (и духовни) закони.

Надявам се, че това съобщение ще ви помогне да разберете това, което се случва на тази красива планета Земя при нейната естествена еволюция... по нейния път към трансформация, за да стане дори по-красив свят от по-високо измерение.

Превод: Лусесита


http://andromedacouncil.com/FAQ-FrequentQuestions.html

На илюстрацията: 
USGS: земетресения на 17 септември 2012
Като нагледен пример как се проявяват тези промени на земята – вижте ‘Тихоокеанския Огнен пръстен’ на уебсайта на USGS. Изглежда осветен като “коледно дърво”, като никога досега в сегашната ера:

http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/map/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони