Monday, September 3, 2012

Седмично послание на Хиларион 2-9 септември 2012г.




Възлюбени мои,

Време е да останете вътрешно свързани, когато промените се случват във вътрешните ви физически структури и в Света около вас. Срещат се много неща, които няма да имат смисъл и които могат да отвлекат вниманието ви от вашата цел и е важно да оставате заземени всеки ден. От дълго време сте предшественици на промените, които се случват сега и вече сте изпитали повечето от промените в себе си и сега ще наблюдавате това у другите около вас. Случва се най-голямата промяна в съзнанието. Продължава да има по-голямо приемане на възможностите, че Човечеството е по-съвършено, отколкото се е мислело преди, и това на свой ред ще създаде промени в структурите на обществото. Много нови идеи и решения ще излязат на повърхността в осезаемо проявление, което ще донесе полезни промени за всички.

С приемането на потока от идващите енергии, по-експанзивен поглед върху Света, в който живеете, ще насърчи появата на творчески решения на многото проблеми, които обхващат Планетата и нейните обитатели. Тъй като сърцата на нейните хора започват да се отварят по-широко в отговор на тези енергии, така също чувството за Единство започва да преобладава над цялото Човечество. Расите взаимно ще се възприемат като свързани в Единството си с Източника на Всичко Което Е. Различията ще се стопят сякаш никога не ги е имало и ще се отбележи голям напредък във взаимоотношенията между хората за сравнително кратко време. Тъй като това ново разбиране необратимо напредва, потенциалът на Човечеството да създава положителна промяна ще нарасне експоненциално и ще се случат много привидни чудеса.

За сега, задължение на Служителите на Светлината по света е да поддържат визията си за по-съвършен свят и да стоят вярно и уверено на своя индивидуален Път към целостта, баланса и възнесението. Именно вашата вяра ще ви види да се придвижвате отвъд всички предишни ограничения във вашето майсторство, вашите енергии, вашия живот; а мечтите ви ще се сбъднат с удивителна скорост и чудесна синхронизация. Знайте, че вие сте създатели и че това, което виждате пред себе си в живота си, е резултат от вашите мисли и намерения. Благодатта на Любовта преобладава във вашето Същество и именно тази великолепна вътрешна сила ще доведе промените, които са необходими, и вътрешните, и външните промени. Моля, не забравяйте, че ходите по тази Земя като Посланици на Божественото, като представители на по-висш порядък на служба към Света и че вие правите промяната.

Всеки от вас ходи леко и оказва минимално влияние върху вашата Планета по отношение на приноса си към плътните енергии, които сега са издигани чрез Фокуса върху Светлината и Любовта, който поддържате. Онези от вас, които почувстваха тежестта на плътността, когато я трансмутирахте, сега ще изпитат по-голяма Светлина на Съществото си и ще задържат по-големи периоди на яснота и информираност. Ние знаем, че много от вас са уморени и че понякога се чудите защо вдигнахте ръката си толкова ентусиазирано, когато бяха призовавани доброволци да се въплътят на тази Планета. Именно вашата голяма Любов и състрадание не само към Човечеството беше това, което ви доведе тук, но също и знанието, че имаше още по-голяма цел, разгръщаща се в Космоса. Дълбоката ви смелост и чувство за приключение се оценява от всички от нас, които извървяхме същия път преди вас. Вие никога не сте сами.

Продължавайте да се грижите за себе си и да уважавате подтиците на вътрешното си напътствие. Използвайте всичките си сетива и се чувствайте в Света около себе си. Търсете красотата във всички неща и всички хора, намерете общото между вас, вместо да се бавите чрез привидни различия. Нека мирът, който е във вас да ви обгражда и да благославя целия живот, когато се трудите ежедневно да достигнете още по-високо във визията и стремежите си. Вашето отношение на благодарност в простата сърдечна форма „благодаря” многократно всеки ден ще ви донесе още повече добро, което вие толкова много заслужавате.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

Thank you for including the above website link when posting this message.


Превод :Tauno

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони