Thursday, September 6, 2012

ПИРАМИДИ на АНТАРКТИДА




Пирамиди, открити в Антарктида: легенди за Атлантида,загубени книги и звездни кораби?

Пирамиди бяха откритив Антарктида, според новинарски статии в Scienceray.com. Екип от 8 изследователи от Америка иЕвропа твърдят, че са открили доказателства за три изработени от хора пирамиди,показващи се над антарктическия сняг.

Възможно ли е Антарктида да е била в миналото достатъчно топла, че да е ималоразвита цивилизация, обитаваща териториите й? И по-смущаващият въпрос е далиима още сгради от тази цивилизация, които да са останали заровени подснеговете? Екипът от учени отговаря позитивно на тези въпроси с доказателстватаза тяхното откритие.

Досега екипът не е разкрил много информация за това, въпреки че няколко снимкиса изтекли в интернет напоследък. Ще ви оставя да бъдете сами съдии на товадали снимките наистина показват пирамидални структури или са просто скалнивърхове, но най-малкото тези снимки са интригуващи и изискват допълнителниразследвания. Три от снимките са показани тук:

Шокиращото откритие на тезидревни пирамиди под дебелия сняг и лед на Антарктида би променило нашитевъзгледи за историята на Земята.

Учени и египтолози от дълго време предполагат, че Сфинксът е много по-стар отпървоначалното изчисление – повече от 10 000 години.

Учени откриха, че има доказателства за водна ерозия по древната статуя,най-голямата в света, която подсказва за промяна на климата от дъждовна джунгладо постинна местност за няколко хиляди години.

Ако климатът на Египет се е променил така бързо, не е ли също толкова възможнода се е случило същото с Антарктическия континент.
Легенди говорят за пирамидите в Антарктида, коитопринадлежат на изгубения град на атлантите, покрит не само от вода, но и отлед.
В ­„Митът наДванадесетте Световни Пирамиди”, авторътДжеймс Донахю обяснява легендата през март 2006:
Първата, казва той, се намирапод леда в Антарктида. Другите са в Тибет, Лемурия (легендарен изгубенконтинент под Тихия океан), Атлантида, Мексико, Перу, Европа, Австралия,Канада, Средния Изток, САЩ и накрая в Египет. Вярвам, че пирамидите или понеостанките от такива, са намерени...

Това, което ме заинтересува, беше едно пророческо съобщение в информацията заАнтарктическата пирамида.

То казва, че структурата е портал към други планетарни системи и функцията му еда помага на извънземни същества, които са били част от историята на нашатапланета, да идват и да си отиват.

„Тези същества са идвали на планетата в големи звездни кораби и са сивзаимодействали с жителите на планетата ни, във водата и под повърхността”,казва съобщението.

Интересното е, че казва: „Когато тази книга бъде намерена, ледът ще се стопи оттова място, откривайки звездни кораби, създадени от пирамидата, оставени катодоказателство за тяхната работа и участие в историята на планетата ни”.

Много репортажи ни предупреждават за топенето на ледовете и на двата полюса.

Много от нас може би ще доживеят деня, в който целият континент Антарктида щесе покаже, както и всички древни артефакти, които са съществували едно времетам.

Ако се открият огромни пирамиди и звездни кораби там, това ще промени напълноначина, по който гледаме на всичко, включително и нашия произход.

До днешен ден не сме успели дапресъздадем великите пирамиди. Китайците бяха последните, които се опитаха, и,по думите им, опитът им е бил тотален провал.

Просто нямаме технологията, за да го извършим.

Тогава кой - или какво - е имало технологията, преди Антарктида да замръзне?
Превод : Златолин



No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони