Sunday, September 9, 2012

Седмично послание на Хиларион 9-16 септември 2012г.

Възлюбени мои,

 И така ние достигаме до още по-голямо повишаване в енергийните вълни от Светлина, които бомбардират вашата Планета. Тази енергия ще продължи да изважда всички проблеми и подсъзнателни системи от вярвания, който всеки на Земята държи в себе си, които все още не са били призовани или разгледани. Това ще създаде стрес за много хора и на Служителите на Светлината на Света подобава да поддържат спокойно и мирно състояние в собствените им енергийни полета, за да създадат и задържат устойчив баланс за противодействие на всичко, което може да се случи. Задържайте пространството на Любов, съпричастност и състрадание в сърцата и умовете си към всички, които обичате и към сферата си на влияние.

Отделете време да сте навън сред природата, за да се свържете с Майката Земя и да и изпратите вашите енергии на любов, съпричастност, състрадание и подкрепа. Все повече и повече, вашата работа тук сега ще става стабилизиращата сила, извисяващата сила, устойчивата, спокойна сила. Дишайте дълбоко, за да погълнете по-висшите прана енергии чрез вдишването си и да ги задържите в себе си толкова дълго, колкото е удобно преди да издишате. Това ще ви помогне да поддържате стабилност, тъй като Светът около вас преминава през цяла гама от опит, и високата гама, и ниската гама. Всяка поляризация, която някога е усещана и изпитвана през вековете, излиза за преглед, разсейване и преобразуване. Вие сте преминали през най-лошото от това като пионери и сега вашата задача е да сте тук сега като заземяващата сила.

Вървете по течението на събитията както те се развиват и останете в пространство на мир и спокойствие колкото е възможно повече. Често потвърждавайте, че всичко е наред и всичко е идеално и е част от Божествения План за Земята и Нейните обитатели. Това помага повече, отколкото можете да си представите, Скъпи мои. Също така бъдете наясно с факта, че вие също продължавате с интеграцията си с Висшия си Аз, вашата Свещена Христова Същност и вашата Божествена Същност. Много неща се случват на много нива и в много измерения и вие умело помагате в непосредствените задачи пред вас дори ако нямате буден спомен за това. Знайте, че е така.

Всеки от вас е насочван към онези на Земята, които могат да улеснят по-нататъшни отваряния и посвещения, когато сте готви за тях. Това ще продължи да се случва, тъй като вашето По-висше напътствие ви води към хората, с които най-много се нуждаете да се свържете. Ако са ви нужни средства, помолете да ви се даде това, от което се нуждаете, след това имайте вяра, че то ще бъде осигурено и доставено. Вашите Висши Аз знаят какво ви е нужно, за да се придвижите напред в тези времена и те се нуждаят от вашата пълна вяра в тях, за да предприемете действия, както и да сте насочвани да ги извършите във всеки момент. Останете наясно и будни, Възлюбени, и бъдете наблюдателни за синхронизациите, които се случват.

Тези времена, в които живеете, СА Издигането и вие сте в него СЕГА, Скъпи мои. Останете фокусирани върху най-висшите си визии за сияен нов Свят и не позволявайте на нищо да ви разсейва от това. Установете най-висшата си визия, която можете, за себе си и направете всичко, което можете, за да я поддържате в предстоящите дни. Свържете се със себе си, за да изнесете всички чудни дарове, които сте заключили дълбоко, докато дойде подходящото време. Това Е времето и парчетата от пъзела на живота ви започват да се подреждат в подобие на Божествен Порядък и изплува много по-ясна картина за вашата цел на Земята.

До следващата седмица…

АЗ СЪМ Хиларион

©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

Превод :Tauno
   

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони