Sunday, September 16, 2012

Седмично послание на Хиларион 16-23.09.2012г.



Възлюбени мои,

Призивът са вглъбяване става все по-настоятелен, тъй като енергиите се засилват и прехода на времето се придвижва неумолимо напред. Пред вас има кръстопътища и решения и избори, които трябва да се направят. Всеки от вас е наясно, че няма връщане назад и че сте станали живи проводници на енергията на Създателя Източник. Всички вие сте ходещи проводници на Светлината на Бог, която никога не се проваля и това осъзнаване сега започва да звучи в съзнанието ви. Всичко, което правите в светския си живот, е от изключително значение, защото вие винаги стоите във вашата Светлина и честност.

Около вас е доказателството за промените, които се случват и това ще се види от масите на Човечеството, тъй като дните бързо отминават в следващите месеци. Онези от вас, които са трансмутирали собствените си плътни енергии от самите клетки на тялото си, сега вибрират с чиста енергия, която тече постоянно през меридианите ви - канали. Вие държите тази Светлина за Всички на тази Планета и служите като живи проводници на чиста енергия. Както знаете, тази чиста енергия е силно необходима, за да трансмутира онези хаотични души, които все още създават объркване, страх и толкова много тъга, мъка и нещастие в сърцата на Човечеството.

Знайте, че това също ще премине и тези около вас в непосредствена близост, Любимите ви хора, са получателите на по-висшите честоти, които се излъчват от вас и това оказа влияние на много промени в тяхното съзнание и разбиране. Това ще става все по-очевидно в тяхното разбиране на работата, която дойдохте тук, за да извършите и всички напрежения и разлики, които се развиха между вас, ще се разсеят като с магическа пръчица. С други думи, Скъпи Души, те ще се качат „на борда” в предстоящите дни. Те също избраха пътя си към Единството и бяха избрани да стоят до вас като подкрепа, когато се случваше тяхното пробуждане.

Пробуждането на Човечеството е в пълен ход сега и хората виждат безсмислието на това да се стремиш да работиш в старата система, защото тя повече не е подкрепяна от по-висшите енергии, които навлизат. Налице е зора на нов начин на взаимоотношение, което ще уважава присъщото право на всяка Душа да се изправи в собствената си сила и суверенитет, като същевременно уважава същите права на Сестрите и Братята си. Тъй като тази практика става все по-пълно осъзнавана, много стари парадигми, които държаха Човечеството в робство на царствата на по-ниското съзнание, просто ще спрат да съществуват. Светът ще бъде по-богат, тъй като всеки човек поема отговорността за всичко, което прави и започва да се стреми да създава по-добър живот, където всички са включени в ползите, които могат да се постигнат.

Задължение на всеки Участник на пътя е да следи знаците, като наблюдава птиците и животните около себе си. Когато са на път да се случат Земни промени, тези същества служат като предупреждение. Наблюдавайте ги внимателно във вашия район и гледайте задълбочено на всичко около вас. Изпратете им Любов и увереност, че всичко е наред. Техните вътрешни системи за направление се изтощават по време на движението на електро-магнитни потоци, когато това се случи. Ще забележите, че някои от птиците, които обикновено мигрират от Север към по-топлите климати за зимата не напускат гнездата си и това може да стане по-масово, тъй като спираловидното движение на енергиите към Земята става по-силно. Мислете за себе си като за агенти, донасящи Божия Ред във всички неща, когато изпълнявате ежедневните си дейности, защото реално е така!

До следващата седмица…

АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno

©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace

Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

Thank you for including the above website link when posting this message.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони