Saturday, September 29, 2012

"Издигането е процес на универсални пропорции и то ще се случи като единично събитие." - СаЛуСа, 12 декември, 2011 г.
Защо има Брояч на Нашата Начална Страница?


Получихме няколко въпроса за брояча наречен "Последно Отброяване до Възнесението" на нашата начална страница, защото по тяхното мнение Възнесението е постепенен процес, а не някакво важно събитие, което ще се случи на известната дата 21-ви декември тази година, 2012.
 
Е, разбира се, ние не разполагаме с всички отговори, но по мое лично мнение (за това, което си струва, но заради това и добавих този брояч ;)) то е едновременно две неща. Това е едновременно постепенен процес И ще има великолепно събитие на 21-23 декември тази година.

Постепенната промяна засяга работата на служителите на Светлината с помощта на Галактическата Федерация зад кулисите, и това има за цел да спомогне за повишаване на вибрацията на хората на нашата планета. Това е част от Божествения план, за който много от нас са се въплътили тук по това време. С разпръскането на любов и светлина (просветление, знания) ние влияем на цялото човечество и това ще гарантира, че голяма част от населението ще бъде в състояние да направи скок с Майката Земя към 4-то измерение.
Този скок ще бъде великолепна случка. И това ще се случи в деня на зимното слънцестоене 2012, когато нашата планета ще се подравни с нашето слънце и централното слънце на нашата галактика, за първи път от 26 000 години. Това ще означава, че вълна на 4D енергия ще залее нашата планета, което ще доведе до голямо въздигане на целия живот в космоса, включително на самата Майка Земя.
Всичко, което не е трепти с 4-ри измерната вибрация, няма да бъде в състояние да направи този скок. Така че, след този скок, ще останат само хора от сравнително висока вибрация / съзнание. Те ще преобразят нашето общество за нула време, за да се подготвим за следващия скок към 5-то измерение. Много канализирани същества казват, че Галактическата Федерация ще работи открито с нас до тогава. Така че процесът на Възнесение просто продължава след декември 21. 5-то измерение е крайната цел на нашата планета в нов цикъл, но то е все още на много години далеч от там, където сме сега.

Това е моето разбиране за това което ще се случи. Разбира се становището на всеки един струва точно толкова, колкото моето. Само защото се случи аз да управлявам този сайт, аз си помислих, че поставянето на един малък брояч ще бъде забавно ;) Както винаги, е най-добре да проучите този въпрос сами, така че ще можете да откриете вашата собствена истина и да решите дали този брояч има някаква валидност за вас. Ето някои връзки, които могат да ви бъдат от полза са статиите, за които вашият приятел Стив Бекоу пише, като цитира много ченъл източници:

Постепенните срещу Внезапните Изгледи за Възнесението - Част 1, 2, 3 и 4

Също така, много държави, които не са канализирани източници, които говорят за голямото предстоящо събитие за Майката Земя в най-скоро време. Аз използвах някои от тези източници за новия уебсайт, който ние правим. Той не е напълно завършен все още, но страницата за Възнесението е готова, така че можете да намерите инфо за него тук: Възнесение Господне / 2012

Надявам се това да помогне.

Честито Възнесение!
 Kees, GalacticChannelings.com 
 

Превод:Helis

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони