Thursday, September 13, 2012

Отдръпни се назад и бъди – съобщение от АрктурианцитеUte Posegga-Rudel 


Please also read update from 21.8.12

Watch on YouTube (recommended) 

Image by Ute Posegga-Rudel, Copyright ©2012
  Ченълинг на Уте Позега-Рудел, 3 септември 2012 г.

Мили, приятели, ние сме Арктурианците!

Добре е, че си почивате повече! Добре е всеки да го прави!

Идващите енергии са много високи и вашите тела не са свикнали с тях. Не е имало такива високи честоти на Земята и вашето колективно съзнание не е запознато с такива силни потоци на електромагнитните вълни.

Те навлизат дълбоко във вашия физически апарат и променят структурата на вашите клетки и тази на телата ви. 

Много от вас вече са запознати с този факт, но повечето от вас наистина не се справят с тази дълбока промяна или неизвестен процес, който променя телата ви.

Вие всички трябва да се уверите, че осигурявате на вашето физическо тяло достатъчно пространство и спокойствие, за да се адаптира. Стресът и ангажираният ви живот е това, което не ви служи в правилна посока, за да се чувствате добре. И ако сте стресирани, не позволявате на еволюционния процес да бъде част от вас, както би трябвало да е.

Тази промяна
на всички нива изисква основно съзерцателен живот в най-добрия случай.

Но вашият живот е основно зает, и тези, които го контролират, ви карат да сте  заети, като нон стоп запълват съзнанието ви с безполезна информация и имат принудителни изисквания към едно контролирано общество и към вас, като част от него.

Ако сте все още сред този свят, който е творение на управляващите, ви молим да се огледате за вариант как да отстъпите назад от тази машина на живота, която ви държи от заети по-заети! Това разбира се е и намерението, защото заетите хора не могат да бъдат реално в съзнание, както биха били по естествен начин.

Има много неща, които не са важни, но вие ги считате за ‘нормални’ и не могат да бъдат осъзнати, защото сте се задължили да ги правите и всеки ги прави. Те са просто част от един безсмислен начин на живот, при който няма какво да правите, освен да сте обикновен човек.

Човешките същества са по принцип съзерцателни същества и в случай, че не са, то значи нещо се е случило, което да смути тази възможност.  Голямата част от човечеството в западните страни са толкова претоварени с постоянни дейности, че са забравили какво е истинският живот и това, което те самите са: духовни същества, които при нормални обстоятелства да създават живота си от гледна точка на спокойствието в тях.

Вместо това, всеки  бива движен от външните сигнали на едно общество, което е изгубило центъра на битието си и преследва ожесточено живота, за да изпълни неестествените си консуматорски мечти и да върши принудителните си дейности, и тези мечти стават все по-странни!

Важно е да правите почивки и да преодолеете желанието да бъдете заети. Ако погледнете по-отблизо ежедневната си програма, ще откриете неща, които просто можете да отхвърлите като ненужни за вашия живот.

Колкото по-скоро започнете да постигате вътрешен покой, ще бъдете способни да участвате съзнателно в промените на цялото ви същество, физически и духовно. Дори ако вече практикувате някакви духовни практики, животът ви може да бъде много зает.

Съзнанието ви е това, което ви държи заети, включително и дейностите ви. Това е разбираемо, но е също важно понякога да се отдръпнете и просто да бъдете, да сте! Отделяйте ежедневно по най-малко 30 минути сутрин и вечер за себе си, съзерцавайки и медитирайки, даже по-добре час.

Скъпи приятели, това е толкова необходимо, тъй като в тези притихнали, спокойни моменти вие се отваряте за истински растеж и промяна. Ако правите това, ще позволите на вашето съзнание да се промени, да стане по-дълбоко, което в замяна ще служи за възнесението на Земята и цялото човечество, като съзнателно ще се отваряте за светлината, която ще навлиза във вас.

Процесът на издигане не е само процес, който се ускорява от някои подходящи модели на мислене, но също така е процес, който се простира  много по-дълбоко и широко, а именно когато мозъкът е отпочинал, а по този начин и вашите физически и по-фини тела също! Колкото повече те са отворени и спокойни, толкова повече са способни да приемат светлината, която ви благославя с по-дълбоки познания, откровения за това, което всъщност сте.

Този процес е в крайна сметка за вас и за вашата същност, която е Божествена. Тази божественост може да бъде напълно прегърната и позната в недрата си, когато това стане. Това не се разбира с ума, а с неограничените чувства, които проникват и обгръщат вашето тяло-съзнание. Ако осигурите това място, за да се развива и да стане съзнателно, вие ще позволите да се развие безусловно Съзнание.

Това е еволюцията на човечеството и колкото повече се обединявате с безусловното Съзнание, толкова повече общото тяло на човечеството ще се събуди за него, запалвайки като пламък всяка душа от вашето човешко семейство. Огромното и неограничено поле на съзнанието е наследството на човечеството и е знак. В него любовта цъфти безгранично и изобилието е естествено.


Това състояние на Съществуването е мястото, което е предопределено за вас и където е вашата съдба. Представете си го и се запитайте дали сегашният ви начин на живот вече се движи в тази посока. Това ще ви помогне да разберете какви промени трябва да направите, за да приветствате Новата Земя и Новото човечество в своя живот.

С благословия!
Ние сме Арктурианците!

Уте Позега-Рудел (
Ute Posegga-Rudel) пише за себе си:
Аз съм духовен/планетарен лечител, художник и писател-визионер и звездно семе от Арктур, но моят по-дълбок произход  е от групово съзнание от 9-12-то измерение в галактиката Андромеда

Аз съм тук, за да помогна - заедно с много други на тази красива планета Земя за нейното духовно възнесение и това на човечеството.  
Когато пиша
съобщенията, които можете да прочетете тук в моя блог, аз се къпя в  светлина и енергия, изпълнена с радост и екстаз. Дано и вие да сте в състояние да изпитате тази благословия  в собствения си живот!
Превод:Nikolay

http://radiantlyhappy.blogspot.co.uk/2012/09/message-from-arcturians-21-step-back.html

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони