Thursday, September 6, 2012

СаЛуСа за пирамидите на Антарктида4 септември 2012

Въпрос: Добър ден, скъпиСаЛуСа. Заинтересувани сме от пирамидите на Антарктида. Чудим се защо никой неги бе открил преди това. Заради топенето на снеговете ли е възможно да се видятсега? Ще открием ли още други структури там?

Отговор от СаЛуСа: Радвам се за този въпрос, защото обхваща това, което сеслучва в момента. Важно е да се отбележи, че снимките са “изтекли” в интернет.Не бяха официално публикувани като част от прес конференция. Всъщност изследователскитегрупи са под строг надзор и всичко, което откриват, е строго сектретно. Има ивоенни в същата зона с тях. Всяка новооткрита информация бива контролирана отвластите.

Същото се случи с необичайната структура в Балтийско море (Baltic UFO). Военните поемат контрол над обекта,когато независим екип от изследователи се натъкват на него.
Друга причина е, че има частни корпорации, които изследват Антарктида. Когатооткрият нещо, те разграбват “съкровищата” и планът им е да унищожат уликите занапредналите цивилизации и за технологията им. Това се е случвало на многосвещени земи по целия свят: в Ирландия, САЩ и древна Месопотамия.

Истината е, че ние прикривахме от военните някои от обектите, които биха моглида се използват за Възнесението. И разкриваме някои от тях на по-независимитеизследователски екипи, за които преценяваме, че можем да им се доверим.

Хората, които публикуваха снимките на пирамидите, го направиха, за да ги предпазятот разрушаването им. Тези снимки не трябваше да станат публично достояние.Много от вас вътрешно знаеха, че на Антарктида има пирамиди, вие знаехте затяхното съществуване още от вашето време през периода на Атлантида.

Има връзка между тези пирамиди и Атлантида, защото това беше галактическа иглобална цивилизация, много технологично и духовно напреднала в ранния период.Тези пирамиди са по-стари от египетските, защото първоначалните строители напирамиди са живяли на континента Антарктида. Тогава климатът не е бил толковаекстремен, когато те са били построени, въпреки че вече е било предсказано завлошаването му.
Има огромно количество знаниевътре в пирамидите, оставено от вашите прадеди, които са знаели за времената наВъзнесението. Тези хора са били толкова напреднали, че много от тях санапуснали Земята, за да изследват галактики, докато други са се възнесли. Някоипък са навлезли във вътрешността на Земята и са останали там, а други са сесвързали със сестринската ви планета Марс.

Тези пирамиди имат потенциала да ви дадат огромна информация за вашатацивилизация. Това са големи потенциални инструменти, ако попаднат в правилнитеръце. Пирамидите се намират в главната чакра на Майката Земя и могат да играятглавна роля в планетарното Възнесение. Снимките бяха публикувани от смели учениза вас. Те осъзнаха голямата важност на откриването на пирамидите и че тъмнисили ще се опитат да скрият тяхното съществуване.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и еудоволствие да обсъждам важността на откритието с вас днес.

Благодаря, СаЛуСа.

Ченълинг на Laura / MultidimensionalOcean

Превод: Златолин


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони