Tuesday, September 18, 2012

Направете го така, скъпи мои. – Майкъл, канализиран от Рон Хед

Майкъл и цялото ангелско войнство, за Създателя на вселените.
На този ден, 17ти септември от вашето време, бихме искали да ви уведомим за отварянето на една голяма нова времева линия. Вие сте поставили вашия свят да се обедини и да се прекъснат всички предишни времеви линии на 21 декември. Усилията да се предскаже бъдещето на тези времеви линии са били безплодни, точно защото тези линии свършват на тази дата. 

Вашият Създател е постановил съвършено ново бъдеще за вас, и на някои е било позволено да надникнат към него, но не и наистина да го видят все още. В момента се произвежда информация за други събития, за да ви разсейват вниманието от това знание. Но ние ви казваме, че нищо не може да възпре от проявяване на бъдещето, за създаването на което сте прекарали цяла вечност в молитва и усърдни усилия. Бъдещето, което всяка от вашите души е избрала е подсигурено.

Ще има голяма доза шум в опит да ви разсейват, но тези опити ще бъдат напразни. Колкото и разделението и тъмнината да обичат да се мислят за силни, те никога не могат да вземат надмощие над волята на Създателя. Тази времево-пространствена ‚‘‘реалност‘‘ стремглаво наближава крайния си ‘‘срок на годност‘‘.

Съществува паника в някои среди с настъпване на очевидността на това, което се случва. Тези, които се гордееха, че знаят неща, които крият от вас, сега осъзнават, че е много вероятно да са заложили на губещия кон.
Много значими неща се случват и ще продължат да се случват между сега и края на годината. Върху никои от тях, с изключение на тези, които се случват във вътрешния ви свят, не ви е необходимо да си концентрирате вниманието. Знаем, че ще ви е много трудно да разберете това. Но това е нещото, което е градило и ще продължи да гради новия ви живот. Вашия външен живот е отражение на вътрешния, не обратното, както ви учат.
Вие, мои скъпи приятели, сте създателите на вашите обстоятелства. Това, което се е случило е че достатъчно от вас са осъзнали това, за да преодолеят ефектът на сравнително малкото, които използваха това знание, за да ви контролират. Оставете това да бъде. Не му отдавайте вниманието си, освен за да искате прошка и състрадание за тези души. Дръжте вниманието и намерението си фокусирани върху това да станете готови да бъдете най-доброто от себе си. 

Знаем, че много от вас общуват ежедневно с висшите си аз. Бихме искали вие сега да поканите тези най-могъщи и любящи същества да живеят като и през вашите физически аз. Помолете за всички свои фрагментирани части, които вашите минали травми са отцепили от вас, да се завърнат у дома и да бъдете цели отново. Изказвайте на глас по много пъти всеки ден думите ‘‘Аз Съм‘‘ и ги следвайте с най-висшите си разбирания и желания. Направете така, мили мои. 

И нека партито да започне! С любов и приятелство, ви пожелаваме, както винаги, приятен ден.

Love & Light
Ilyana

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони