Monday, September 10, 2012

Моята душа близнак на Възнесение и Нови Преходи на Земята


 
Лаура: Здравейте момчета! Имах интересен разговор с един мой приятел. Попитах моят огнен близнак Висше Себе няколко въпроса на Възнесение Господне (Спасовден) .. и мисля, че си струва да го публикувате, тъй като никога не съм имал толкова ясни отговори за това преди. Моля, имайте предвид, че моята душа близнак се е въплътила на Земята по това време.


Въпрос # 1 Ще има ли разделяне на Земята?

ОТГОВОР 1 - Всеки жител на Майката Земя ще се възнесе щом се достигне критичната маса. Това е забавянето, което сега знаем .. което чака достигнето на критичната маса. Няма да има такова разделение, или поне не постоянно. Възможно е това, което вие и другите виждате да са временни отклонения от честотните вариации на Земята. С това искам да кажа, че това няма да се случи наведнъж на Земята, и същото е валидно за видовете, които я обитават... Ще има временен период на приток между състоянията, и в интерес на истината, ние се намираме в този период точно сега.
Този период е временен преход, когато ЗЕМЯТА и местния живот преминават от 3D (3 измерно състояние) към 5D и отново няколко пъти, докато 5D състоянието може да áúäe çàäúðæàío за постоянно.

След като всички преминат в 5D състояние, вече няма да има преобладаваща маса. Всъщност едно определено ниво на откровеност и невинност е добре дошло в 5D състоянието. След като душите са се очистили от миналата карма и петната, им се разрешава да се присъединят отново към кораба-майка на произхода им и те могат да избират дали е най-добре за тях да удължат 3D изживяването с цел да улеснят преходите на любимите хора или пък ако биха желали да си възвърнат първоначалните си 5d тела за постоянно и да се завърнат у дома на корабите. Така се показва достъп до всички възможни характеристики и паралелни реалности на живот, в случай, че всички опции се анализират внимателно. Нищо не е оставено на случайността.

Така че ще има временно разделяне, но това е само за да се улесни крайния постоянен преход в 5то измерение. Новата Земя вече е родена. Въпреки това, подобно на новороденото ще и отнеме време да се адаптира, израсте и функционира сама в 5то измерение. Някои от вас посещават новата земя, докато сънуват на Аврора, а Вътрешната Земята вече има изцяло 5d  възнесена среда, но двете измерения могат да съществуват съвместно при определени условия и обстоятелства. Надявам се, че вече ви е ясно?


Въпрос # 2: Дали 21-ви декември ще бъде просто още един ден със същите стари неща? Или ще имаме голям взрив от светлина и ще се възнесем бързо? Дали ще има тотална промяна?

ОТГОВОР 2 - Вече е отговорено чрез един или по-малко отогвори ... Всъщност ще има нереална внезапна промяна. Енергиите постоянно се получават и се увеличават по размер. Въпреки това, когато връхната точка или критичната маса се постигнат, всичко ще стане внезапно от този момент нататък. Ние бавно натрупваме критична маса, но веднаж след като това се постигне, всичко ще се трансформира изведнъж.

Няма точно определена дата ... всичко зависи от собствените ви действия като създатели и колко далеч може да предвидите и да създадете необходимите промени. 21. 12, 12 (21-ви декември, 2012) е още един портал, и вие може да изберете да се възнесете наистина на този ден. Въпреки това, никой няма да бъде принуждаван да се възнася. Хората ще трябва да решат сами за себе си в крайна сметка. Много от вас може да се възнесат, когато решат дали готови след 21. 12. 12. Това е просто още една врата за отваряне. Дали сте избрали да минете през нея е ваше индивидуално решение.

Веднаж след като сте преминали през портала / порталната критична маса може да се постигне и цялата Земя може да премине през портала.
Тези, които желаят да останат в 3D състоянието ще бъдат пренасочени към други 3D планети, след като са се възнесли временно. Те ще имат малко "време" (въпреки, че такова нещо като време не съществува в 5D измерението), за да решат дали 5D е точно за тях или не.

Ако те предпочитат да не се въздигнат, те ще бъдат преместени
и всичките им 5d спомени ще бъдат естествено изтрити по време на родилния процес, който обикновено протича на всички планети когато човек се инкарнира.


Въпрос # 3: Вярно ли е, че има въздушни мостове или моя екип ме насочва към тази информация само за да запази ума ми зает?

 ОТГОВОР 3: Страхувам се, че няма наистина такова нещо. Може би това се отнася само за екипажа Ащар.
Служителите на светлината са необходими на Земята, за да предизвикат много необходимата критична маса.
Просто мислете за това рационално ...
Ако служителите на светлината се отстранят .. който ще ви помогне Майката Земя да се издигне?
Ние всички можем да посетим Новата Земя, която е 5D Земя, по време на сън или дълбока медитация, или дори по-добре, когато сме във връзка с нашата вътрешна светлина.
Новата Земя вече съществува вътре във всички нас.
Тук и Сега, тя съществува. Потърсете я в сърцето си и ще я видите.
Да не забравяме, че всички ние сме многоизмерни същества, от самото ни раждане точно като човешко същество.
След като Майката Земя се възнесе още веднъж , разбира се, ще има много хора, които ще бъдат наистина прибрани от техните оригинални звездни семейства и звездни кораби.
Дали ще има само три вълни на въздигане? Може би много повече, но  веднага щом се постигне критична маса и се извърши възнесението .
За пореден път, аз се надявам, че това помага.

Ченълинг послание предадено по Многоизмерения океан / Лаура.
_________________________________________________________________

Всички права запазени. Ако желаете да публикувате отново това съобщение, моля пишете ми на Lauramaintenant@gmail.com



Channel: Multidimensional Ocean/Laura

Website: http://multidimensionalocean.wordpress.com
 Translator:         Helis

http://multidimensionalocean.wordpress.com/2012/09/04/my-twin-flame-on-ascension/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони