Sunday, September 23, 2012

Остава да изминете съвсем малко – Майкъл, канализиран от Рон Хед
Spanish        Portuguese

Michael

Днес е денят на вашето равноденствие. Няма да го наричаме есенно, нито пролетно, за да е валидно за всички от двете полукълба на планетата. Което и да е за вас, надяваме се че се радвате на този ден в добро здраве и настроение.
Вече сте на финалната права, в последния етап от начинанието, или последната четвърт. Можете да си изберете и своя метафора. И въпреки че резултата е във ваша полза, сега е времето да упражните натиск и да препускате здраво към финала. Може би, взимайки под внимание всичко досега, е добре ситуацията да се оприличи на маратон. Това пътуване беше толкова дълго и тежко, че самото му завършване ви слага в специална категория завинаги, при най-силните от силните и най-надарените сред надарените. Напънете се за още един дъх. Поемете тази поредна крачка. Спомнете си сега какво ви е било казано, че момент преди да свърши това състезание, може да изглежда все едно всичко е изгубено. Това е времето да решите дали наистина имате вяра, не в религията си, но във вас самите.
Ние винаги се връщаме към това. Вие дойдохте тук отново и отново, само за да намерите и да полирате скъпоценния камък, който представлявате. Намерили сте го вече. И сега не го изпускайте. Живейте живота си както е необходимо, да; но в главата си поддържайте стабилно и внимателно яркия светещ бисер, който ви отне толкова дълго да намерите. 
Има и ще продължат за известно време много шумни и страховити опити да ви отклонят от курса ви. Не им обръщайте внимание. Повечето от вас не забелязват колко други са повлияни от вашето спокойно и непоколебимо поведение. Не виждате ефектите, които имате върху семейството си, дори тези, които са дошли преди вас и никога не сте срещали. Не виждате ефекта, който има вашата дума или усмивка върху приятел, с който даже сте изгубили връзка. Но така или иначе всичко това е вярно.
Някои от вас започват да изпитват определени чувства, които ги свързват със разбирането на ‚‘‘Ние сме едно“. Това е истината, мили мои. И ние, от наша страна, не се изключваме от това Едно, дори вие още да се изключвате. Когато говорим за нас като ваши братя и сестри, това е защото ние така се виждаме. Вие самите започвате да достигате това разбиране. Не позволявайте миналите обстоятелства да го отричат. Всичко е Едно. Научете са да обичате всички очевидни различия и всеки един проблем в този свят ще изчезне за една нощ.
И така.. за равноденствието. За някои това е време за празнуване на реколтата от целогодишния труд. За други е време за празнуване на възраждане на живота. За всички ни отново е време да благодарим за самия живот. Ние се присъединяваме към вас в това и настояваме отново да поддържате правия курс. В перспективата на вашето време в това измерение, ви остава да направите съвсем малко. Насладете му се. Приятен ден, мили сърца.

Превод:Ilyana

http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/09/22/a-blink-of-an-eye-is-all-you-have-left-to-go-channeled-by-ron-head/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони