Saturday, September 29, 2012

СаЛуСа за обединението на семейството на Звездните семена


от Laura, публикувано на 26 септември 2012

Скъпи приятели, много се радваме да наблюдаваме ежедневния ви растеж. Вашата светлина донася много радост за сърцата ни. Вселената се радва на мисълта за вашето скорошно възнесение.

Много от вас имат много опасения, съмнения и въпроси относно възнесението.
Приятели, мнозина  вече са преминали през този процес преди, а други са били напълно запознати с това главно събитие, докато се е планирал животът ви. Дълбоко във вас имате всички познания, от които се нуждаете за това събитие. Отново желаем да ви напомним, че това ще е най-радостно събитие.

Сега все още се извършва вашият процес на вътрешно изчистване. Това е непрекъснат процес и ние вярваме, че крайният резултат ще ви зарадва много. Ние Ви изпращаме нашата постоянна любов и подкрепа.

Мнозина от вас идват да ни посетят по време на сън, други от вас идват на нашите кораби, докато са будни, а някои дори идват на корабите ни съзнателно, в будно състояние, сами или с други като група. Това, разбира се, е процес от по-висшите измерения.

Надяваме се скоро да ви приветстваме на борда на нашите по-материални кораби. Това ще може да направи всеки от вас, веднага след като ни бъде позволено да ви се разкрием и отношенията на доверие между нашия и вашия вид станат норма.

Това време не е далеч, приятели и ние очакваме момента, когато вие ще можете да се присъедините към нас в по-високите измерения.

Засега, ние можем основно да се материализираме за сравнително кратък период от време. След като Майката Земя премине в постоянната 5D реалност, и вие заедно с нея, нашето повторно обединяване ще бъде прекрасно, радостно изживяване. Ние сме много наясно с копнежа, който изпитвате, да се обедините отново с вашите любими същества и, разбира се, това е чувство, което ние напълно споделяме.

За момента всичко, което можем да ви предложим, са преживявания с нас по време на срещите ни, докато спите, и разбира се вие всички можете да осъществите връзка с нас по време на медитация, и като отворите сърцето си и разширите съзнанието си.

Колкото повече се занимавате с духовна работа, толкова по-лесно ще бъде да се свържете с нас. Също така се надяваме, че този процес ще ви донесе много радост, баланс и мир на съзнанието.
Това  ще помогне и на Майката Земя по време на нейното Възнесение и, разбира се, вие ще бъдете  от голяма помощ за вашите близки и семействата си.

Винаги бъдете сигурни, скъпи приятели, че ние поддържаме мира, любовта, хармонията и баланса на вашата планета.

Много от вас са присъствали на Атлантида. Много от вас носят чувство на страх и вина по отношение на онези дни. Не е необходимо да изпитвате каквато и да е вина за тези тъмни дни, защото това бяха времена, през които вашата планета трябваше да премине във връзка с цикъла на времето. Вие се връщате към светлината и скоро ще се присъедините отново към вашите галактически братя и сестри.

Също така ви молим да мислите за момента на обединение с вашите звездни семейства.

В много скоро време ще започнем да осъществяваме контакт с вас все по-често и по-често, докато спите и докато медитирате. Това може да е шоков процес за някои от вас, ето защо е нужен баланс. Ние знаем, че си мислите, че сте готови за повторното обединяване, но това е процес, който изисква малки стъпки и  търпение.

Малко след това вие толкова ще свикнете с нас, че ще усещате нашето присъствие по време на будното си състояние.

След този последен етап ние ще направим контакт с онези от вас, които са готови за такава среща.

За мнозина от вас това ще е в продължение на няколко месеца, ние предвиждаме да са около 6 месеца, считано от сега, ако всичко остане в сегашното състояние.

Трудно е да се правят категорични прогнози, защото постоянно се случват промени.

Времевите линии се смесват, а има и голяма намеса от страна на кабала по отношение на тези времеви линии. Наистина, тяхната способност да пътуват през времето създаде много различни времеви линии.

Независимо от техните усилия  да спрат вашето Възнесение и да ви объркат, шансовете им за успех са практически нула, така че не се страхувайте, приятели. Създателят има чудесни планове за Майката Земя и никой не може да застане пред нашия общ Създател.

По време на нашето свързване и изграждането на мостове между нашите светове през идващите месеци, вашите телепатични способности ще се развият значително. Вие ще можете сами да получавате нашите послания и няма да е нужно повече да се ползват различни канали.

Няма да има нужда повече да се спори, защото ще можете да получавате нашите мисли ясно и чисто.

В момента нашите канали са снабдени със специални етерни устройства, служещи предимно за нашата комуникация. В рамките на няколко месеца обаче, всички наши звездни семена ще бъдат реактивирани и ще имат постоянна връзка с нас.

Това ще изглежда като бавен процес, но ние ви молим да останете спокойни и търпеливи, защото  всичко друго само ще забави процеса на повторното обединение.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и очаквам с нетърпение да работим директно с мнозина от вас през идните месеци. Насърчаваме ви междувременно да развивате вашата духовна работа и да изчиствате телата си от всякаква негативност.

Благодаря ви, СаЛуСа
Канал: Multidimensional Ocean/ Laura (Многоизмерен Океан/Лаура)

Превод: Николай
http://2012indyinfo.com/2012/09/26/salusa-on-the-starseed-family-reunion-26-sep-2012/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони