Monday, September 17, 2012

17.09.2012





СаЛуСа – 17.09.2012г.

В рамките на цикъла на дуалността сте имали множество животи и когато погледнете назад, вероятно ще откриете, че те някои от тях са били най-изпитателните и трудните, които сте имали. Причината е, че вие преминахте през някои от най-ниските вибрации, които някога сте изпитвали. Това означаваше, че вие се чувствахте по-отдалечени от Източника, отколкото в който и да е предишен живот и сте живели предимно чрез инстинкта за оцеляване. Тези, които носят Светлина на Земята, имаха предизвикателството да я заземят и да помогнат за донасянето на баланс между тази Светлина и тъмните енергии. От време на време бяха достигани дълбините на мрака и сякаш Човек бе изгубил всяка надежда за възстановяване.

Въпреки това, онези по-висши Същества, отговарящи за плана за Човека, имаха други идеи и постепенно обърнаха течението, така че Светлината отбеляза напредък. Това беше наскоро и започна да става по-очевидно и придоби влияние. Въпреки постоянните борби между държавите, Светлината започваше да дава възможност на онези, които дойдоха на Земята да допринесат за силно необходимите промени. Сред хаоса и бедствията тя започна да пре-създава мрежите от Светлина около Земята, вследствие на които те станаха мощни точки Светлина, която се излъчва около Земята. Резултатът е, че се сформираха Светлинни групи, които бяха в състояние да просветят хората за истината и днес вие стоите на прага на пълно просветление.

Поглеждайки еони от време назад, беше ясно, че това време ще сигнализира края на цикъла на дуалността. То беше обещание, направено в най-ранни времена, когато вие за пръв път започнахте да се въплъщавате и ето защо вие винаги сте знаели интуитивно, че ще е така. Някои предишни цивилизации се самоунищожиха почти без следа, а вие, които сте на Земята днес, сте едни и същи души. Вие бяхте решени да гарантирате, че крайните времена ще доведат до вашето Издигане, а не до разрушение. Ето ви на прага на голямо извисяване, което беше постигнато чрез упорита работа и посвещение на Светлината и Любовта. Вие натрупахте огромен опит, който може да използвате, за да помогнете на други, които са изправени пред подобни предизвикателства на това, което сте преживели вие.

Животът е за учене на уроци чрез избраните ви опити, знаейки, че ще ги използвате чрез служба на Светлината. Целта е да се обединят душите, така че още веднъж те да станат част от Единството, от което всички са част. Въпреки това, Издигане значи разделяне на физически план, така че всяка душа да може да продължи по настоящия си път. Някои вече са в разширено състояние на съзнанието и на желания си път към Издигането, докато други не харесват тази мисъл, защото не са приключили с дуалността. Изборът, който всички вие направихте, е избор на свободната воля и следователно трябва да позволите на другите да продължат съответно. Наистина никой не е забравен и те до голяма степен ще се възползват от опита си до сега.

Еволюцията никога на свършва докато най-накрая се върнете към Източника и дори тогава са въвеждани нови цикли на опит. Това обаче не е в непосредствения ви кръгозор и имате да извървите дълъг път преди да го достигнете. Бог е създал безкрайно много Вселени и вие може да изберете да започнете напълно нов опит, ако искате това. Бъдещето, което ви очаква, е пълно с чудеса и вълнение и ще откриете вечни изражения на Светлината и нейните магически творчески сили. Животът на Земята има малко или никакво подобие на това, в което сте на път да се придвижите, но вие много лесно ще станете Галактическо Същество. Вие сте на път да се върнете в истинския си дом сред звездите и да се обедините отново с истинските ви семейства. Вашите Земни опити са нищо повече от екскурзия от дома ви в по-висшите измерения, към които ще се върнете много скоро.

Както често ви информираме, идват толкова много неща, които ще ви извисят до големи висоти. След като сте се възнесли, освен, ако поради някаква причина изберете да прекарате време в новото трето измерение, подготвено за онези, които няма да се възнесат, никога не ще трябва да се връщате към него. Вие приключихте с по-ниските вибрации и много души са в състояние да се предпазят от по-ниските енергии. Вие само трябва да поставите лента от бяла Светлина около вас като ваша защита. След като сте направили това, ще трябва да избягвате изразяване на всякакви негативни тонове в речта, тъй като е възможно те да разрушат защитата ви и да ви направят уязвими за тях. Най-добрият начин е да останете фокусирани върху всичко, което е от Светлина, а поддържането на Издигането пред погледа ви е един от начините за постигане на това.

Толкова много хора все още носят багаж, с който трябва да се справят и който ще продължи да се връща към тях, докато не е изчистен. Той ще дойде при вас като предизвикателни мисли, когато всъщност знаете, че сте извън това, което тези мисли ви подтикват да правите. Говорете с този „друг” човек, който продължава да ви напомня за тези неща и бъдете твърди и му кажете да си отиде, тъй като това повече не ви интересува. Вие сте изкушавани да видите дали сте преодолели който и да е проблем и ако го отказвате достатъчно често, той ще изчезне. Някои от вас имат да изчистят много карма и ето защо сте заети с провеждането на вашето изчистване. Разбира се, това може да включи други и често може да работите заедно, за да се справите с каквато и да е тя. Предишни връзки често обединяват отново хората заради самата цел да си помогнете взаимно да изчистите тази карма.

Разберете, че вие се съгласихте да извършите трудната работа по подготвянето ви за Издигане, но вие никога не сте без помощ. Действително всяка душа има своите помощници, дори и онези, които са отдадени на по-ниските енергии. Все пак всяка душа е от Светлината и никога не е пуста, тъй като всички имат възможността да работят за връщането си отново към Светлината. Помнете, че единствената причина да изпитвате и Светлината, и мрака, е, защото сте в дуалността и се опитахте да разберете как двете могат да помогнат за еволюцията ви. Естествено крайната цел е да сте в състояние да преодолявате енергиите на мрака чрез издигането си над тях. Много от вас сега се изправят и знаят, че са го постигнали, а мястото ви във възнесените реалности е осигурено.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и усещам, че нашите нива на съзнание стават все повече в хармония, тъй като вие търсите истината и разширявате собствените си нива. Много повече от вас ще открият такъв напредък през оставащите седмици, тъй като безкраен прилив на Светлина продължава да се излъчва към Земята. С идващото подравняване на вашето Слънце и Великото Централно Слънце вие ще изпитате значително покачване на Светлината и ще сте наясно с това.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси




Превод:Tauno



No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони