Sunday, September 23, 2012

Седмично послание на Хиларион 23-30.09.2012г.


Възлюбени,
Изчистването, което се изисква, за да позволите по-голяма връзка с Висшия си Аз, сега се случва. То ще продължи през следващите няколко месеца и ще откриете, че се изразявате по начини, по които никога не сте се изразявали преди. Ще се чувствате по-спокойни и с повече вътрешен мир. Интензитетът на енергиите уверено е измивал всичко, което ви е задържало назад, и скоро вие ще блеснете с по-висш начин на изразяване.
Неразрешените проблеми и ситуации в хората около вас идват, за да ги разгледате с повече контрол и тези проблеми се разрешават по мирен и спокоен начин. Всички Същества искат да се обединят в Любов и единство, отново да се свържат по по-положителен и грижовен начин и това ще се види, че има ефект върху човешкото взаимодействие. Полето на масовото съзнание премина през масово почистване и тъй като то продължава, ще има повече достъп до мирни начини на взаимодействие.
Вие, като фарове Светлина, играете жизненоважна роля в ежедневието си. Присъствието на по-висша Светлина около вас автоматично повлиява на енергийното поле на всеки човек и това е роля, която обслужвате като катализатор за промяна. Ние също виждаме, че много от вас поемат и трансмутират енергиите на другите, когато се срещате в групи и си взаимодействате. Това може да е причината, поради която се чудите дали процесът ви на прочистване ще свърши някога. Вашето лично изчистване се проведе и сега вие ходите по Земята, изчиствайки всичко по пътя си, защото като Пазители на Светлината, това е процес, който се случва естествено.
Отделяйте време всеки ден, за да изчиствате личното си енергийно поле, така че да сте наясно с моментите, в които енергиите на другите навлизат във вашето поле. Знайте, че това е временна ситуация и че помага по-бързо да се трансмутира самата атмосфера, в района, в който живеете и в полетата на аурата на онези, с които се срещате. Знанието за това трябва да ви помогне да се чувствате по-уверени в способностите си да създавате промените, които желаете, във вашия Свят. Това е, което правят Пазителите на Светлината и вълнуващото в това е, че за първи път в историята на Земята толкова много Същества, които пазят Светлината, сияят в Светлината си по този начин. Не спирайте, Скъпи мои!
Също така задължение на всеки един от вас е да се подхранва, когато е необходимо, и да отделя време, за да поднови вътрешните си сили. Да сте навън сред природата става от най-решаващо значение, тъй като елементарните Същества са най-нетърпеливи да помогнат на всеки от вас да поднови силите си, както е необходимо. Енергиите на Земята трябва да бъдат канализирани и да се свържете с тях и това може да се случи само когато действително сте навън сред природата. Навсякъде около вас има Любов от тези мили Същества, които искат по-голяма връзка с Човечеството. Те искат да бъдат признати, за да могат да са от още по-голяма полза.
До следващата седмица …
АЗ СЪМ Хиларион

©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.
 
Превод:Tauno

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони