Friday, January 18, 2013

The One People´s Public Trust (TOPPT): Какво означава всичко това?

Nicole Matthews, 16 януари 2013

Когато четем последните изявления на The One People´s Public Trust (“Обществен Тръст на Единното човечество”), а също и коментарите към тях, стигаме до особена констатация.

От всички документи и изявления на ТОРРТ става абсолютно ясно едно. Всички закони са върнати към началото, обратно към “нулевата точка”, обратно към точката, както е било съвсем в началото, преди да съществуват каквито и да било закони и правила, направени от хората, цяла вечност назад в нашето време. Всички правила (закони, устави, регламенти, кодекси и пр.) са създадени от корпорации като Съединените Американски щати. Всички страни, политически партии, правни органи и пр. в действителност са само регистрирани корпорации. Всички корпорации се регулират от UCC (1) и затова те управляват системите, юридически и законно.
Ние се връщаме обратно в “нулевата точка”. Нов старт. Какъв избор ще направим, как искаме да започнем оттук нататък, зависи от нас, *the one people on earth (единното човечество на земята). АЗ СЪМ ти, действителното, истинското духовното Ти, което е различно от юридическото чPPT: Was bedeutet das alles? Ти. Ние сме духовни същества, които са направили избора да преживеят опита на живота върху планетата Земя. АЗ СЪМ създаден от Твореца и като такъв АЗ СЕ подчинявам на законите на Твореца, които заместват всички създадени от хората закони. Това е основата за връщането на системата в изходното положение.
Мнозина се питат, защо формулировките в изявленията на ТОРРТ са написани в 5D или галактически. Е, системите на старата парадигма (3D) се изпълняваха принудително легално и законосъобразно. Езикът и юридическият език вече не са валидни. Езикът на новата парадигма е просветлен език, на по-висше съзнание. Време е за човечеството да живее в нова парадигма.
Човешкото съзнание се състои от енергия, която включва магнитна енергия. Дори с ограничените, човешки, научни знания учените проследиха математически и изчислиха това (2). Човешкото съзнание расте и се разширява, и ние сме готови да се развиваме и да живеем в нова парадигма.
Това ме навежда на мисълта, която имах при четенето на най-новите изявления на ТОРРТ. Всичко това постига нещо чудесно. Нашите галактически събратя от години предлагат на населението на Земята членство в Галактическата общност.
Два важни фактора пречеха досега за това. Най-напред, това бяха нашите корумпирани системи, по-специално корумпираната финансова и правителствена система, които не са в съзвучие с по-висшето съзнание на Галактическото общество.

Второ, по онова време членството се предлагаше чрез “водачи”. “Водачите” бяха корумпирани. Те по много причини не искаха да изпуснат контрола върху човечеството, защото това означава загубване на всякаква власт.

Ние най-после сме готови да продължим напред и да станем членове на Галактическото общество, докато нашите системи се преструктурират по начин, който е в съзвучие с по-голямата галактическа общност. Между нашите системи, които се придвижват към по-висше съзнание, и разширяващото се човешко съзнание, НИЕ СМЕ готови! 
На хората на Земята скоро отново ще бъде предложено членство в по-голямото галактическо общество. ТОЗИ път решението за влизане в нашата галактическа общност ще бъде взето за хората, от хората, защото ние, хората, вече сме “водачите” на земното общество. Знайте всички – АЗ СЪМ готов! НИЕ СМЕ готови!
____________________________________________
(1) UCC или Universal Commercial Code (Единен Търговски Кодекс) е основан от „The People“ (Хората) и първоначално принадлежеше на хората. След това отделни личности си го присвоиха противозаконно, за да поробят хората законно. В най-ново време – чрез дейността на ТОРРТ – собствеността на UCC се върна в ръцете на всички хора на Земята в равна степен.
(2) Потърсете повече информация в Institute of HeartMath или Princeton University’s Global Consciousness Project.
*the one people on earth е словосъчетание, което означава, че ние всички, хората от този свят, сме едно цяло. Ние всички сме равни и равноправни. С една и съща отговорност и с равни права. Ние сме творение на Създателя и по този начин всички сме отговорни само пред Създателя. Това включва също Съществуването. Не само земното тяло, но и всички негови аспекти и форми на изражение. Това описва СЪЩНОСТТА на всеки от нас.

Превод: Лусесита


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони