Saturday, January 5, 2013

Етерната Мрежа на Архонтите

След успешното отваряне на портала на 21 декември, етерната мрежа на Архонтите е основен фактор за забавяне на Събитието. Ако Събитието беше предизвиканo, етеричните Архонти щяха да повлияят върху всички участващи: силите на Светлината на повърхността провеждащи събитието, населението като цяло, също така Кабала и всичко това би превърнало събитието в бедствие.

Етерната мрежа на Архонтите трябва да бъде отстранена до голяма степен, за да се случи Събитието. За да бъдат силите на Светлината по-успешни в премахването на етерната мрежа е необходимо по-голяма информираност за нейното съществуване сред населението като цяло.

Етерната мрежа на Архонтите е в тънък слой, който се простира на 8.6 мили нагоре в небето от повърхността на нашата планета, а също и на 8.6 мили надолу от повърхността в земната кора. Гръбнакът на етерната мрежа на Архонтите е мрежа от етерична хиперизмерна черна дупка (Червейна дупка), която съдържа милиарди влечугоподобни и подобни на амеба същества. Когато Светлината от центъра на Галактическото слънце удря червейната дупка, тя засяга тези лица, които на свой ред започват да атакуват всички Светли същества, които могат да намерят, както въплътените физични, така и нефизичните. Това е причината за енергийните атаки, които много от работниците на Светлината и светлинни войни изпитват. Нефизическите Светли сили могат да премахнат освободените негативни лица след известно време и да ги телепортират в Галактическото централното слънце, но до тогава те вече са нанесли някои щети. Отново, ако е налице по-голяма популярност за това, което наистина се случва, светлите сили ще бъдат по-ефективни в защитата и премахването на тези негативни същества.


Етернта мрежа на Архонтите се контролира от много малка група от етерични Архонти, които дават своите заповеди на милиони етерични Драконианци (сектор командири), те на милиарди рептилии (войни) и те на амеби (полу-съзнателни елементарни същества, които просто се подчиняват без да задават въпроси).

Архонтите контролират мрежата с напреднала етерна технология. Цялото етерно поле в рамките на 17.2 мили, контролирано от Архонтите е наситено с камери със силно електромагнитно поле, които могат да нарушат структурата на пространство-времето, в съответствие с етерната мейнфрейм компютърна програма, която насочва потока на етерни енергии по света, по начин, който най-много контролира човечеството. Тези камери засичат всички положителни мисли и емоции и ако те са твърде силни, изпращат сигнал до етерният мейнфрейм компютър, който след това стяга мрежата от изкривено електромагнитното поле около човека изпитващ позитивност, с цел ефективно да го изключи. Ако това не е достатъчно, се активират допълнителни камери ELF с ниско честотен инфразвук, който потиска това лице с допълнителни електрически импулси, изпратени в чакрата на слънчевия сплит, с цел късо съединение в Кундалини енергията и така го изключва. Това понякога се комбинира със силни електромагнитни полета около чакрата на третото око, объркващи ума и лицето, правейки го сънлив или почти упоен. Наред с това, силни негативни мисли се проектират, които непрекъснато бомбардират съзнанието на човека.


Освен всичко това, всеки човек във въплъщение има енергиен амебен паразит прикрепен към областта на слънчевия сплит, който се опитва да контролира емоционалния живот на това лице. Той също така се свързва в организирането на конфликти с амеба паразити в други лица.

Етерните Архонти предават информацията от етерния мейнфрейм компютър към физическа Черна Кутия (Black Box), която е в притежание на едно от основните италиански черни семейства и е свързана с физическият мейнфрейм компютър на Кабала (»Звяра«) и след това се свързава с мейнфрейм компютри вътре в NSA. Въпреки че светлите сили са успели да поставят компютърен вирус в Черната Кутия, този вирус не е толкова успешен, колкото се надявахме.

Етерните Архонти са много алергични към някои неща. Първо към енергията на любовта, особено любовта между мъж и жена. Когато те видят щастлива двойка, те искат да разрушат любовта между тях, тъй като тази Любов дава сила на нефизическите Светли сили за премахване на етеричните Архонти и техните слуги.

Второ, те са алергични към здравословната сексуална енергия. Те потискат тази енергия в човешкото население, и когато те не са успешни в потушаването и, те я опорочават. Сексуалната енергия е самата сила на живот и когато успеят да я потушат, те получат стадо от овце на повърхността на планетата, което може лесно да бъде контролирано.

Трето, те са алергични към енергиите на положителните извънземни цивилизации и енергиите на Възнесените Владици. Те се опитват да спрат, изкривят и манипулират тези енергии, когато това е възможно.

Етерната мрежа на Архонтите е около тази планета през последните 26000 години и до голяма степен бе подсилена по време на "Congo Archon" инвазията през 1996 г., когато тя бе подкрепена от много влечугоподобни същества от нашата Галактика, както и от галактиката Андромеда. В края на 1995 г., Архонтите се страхуваха, че Галактическата Конфедерация ще направи истински контакт с повърхността на населението на тази планета и те подсилиха мрежата, за да се предотврати това.

Повечето от тези подкрепления вече бяха изчистени в Галактическото централно слънце и има специални планове за останалите рептилианци, създадени от Светлите сили, за които все още не ми е позволено да говоря.

Аз не описвам всичко това, за да ви плаша, а да дам осведоменост за ситуация, която се случва на много хора точно сега, така че да можем да я трансформираме.

Goddes Vortex технологии, съчетани с нашето съзнание, ще разтворят етерната мрежа Архонтите. Аз ще посветя отделна публикация за технологията "Goddess Vortex", описваща подробности.

Получих инструкции да създам нещо наречено "Archon Patrol". Това ще бъде Facebook група, където участниците ще докладват за влиянието на Архонтите и енергийни атаки върху тях, за да могат останалите членове на групата да им изпратят изцеление и подкрепа.

Освен това, аз също моля напредналите хора в процеса на лечение на пост-травматичен стрес, възстановяване на душата, енергийна защита и екзорсизъм (отстраняване на отрицателно същество), да се свържат с мен на cobraresistance@gmail.com, като уточнат своите спобности. Ние създаваме екип, които най-накрая да започне да се занимава със ситуацията.

Плеядианците ме помолиха да не разкривам плана за Възнесение докато ситуацията с етерните Архонти не бъде разрешена. Извиняваме се за причиненото неудобство.

Както и да е, Победа на Светлината!


Източник:  http://2012portal.blogspot.ca/Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

http://www.xn--80aapggvibf1ad2i.com/2013/01/etheric-archon-grid.html


Facebook група Archon Patrol на Английски език - http://www.facebook.com/groups/archonsupport/

Facebook група Архонт Патрул на Български език - http://www.facebook.com/groups/315113458599136/Повече информация за това, както успя и какво не успя да направи отварянето на портала на 21 декември можете на намерите тук - http://www.xn--80aapggvibf1ad2i.com/2012/12/day-of-contact-report.html

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони