Friday, January 18, 2013

ФОНДАЦИЯ КЕШЕ – ВАЖНОТО СЪБИТИЕ, КОЕТО ЩЕ СЕ СЛУЧИ НА 21 ЯНУАРИ 2013

8 януари 2013, петък

ЕТО “ТАЙНАТА”, КОЯТО ТРИМАТА ПРАТЕНИЦИ НА ГРУПАТА ОТ ФЕЙСБУК ”21 СЕПТЕМВРИ” НЕ ПОЖЕЛАХА ДА СПОДЕЛЯТ С МОТИВ,  ЧЕ ТОВА Е МОЛБА НА МЕХРАН КЕШЕ, ОТПРАВЕНА КЪМ ТЯХ ПРИ ПОСЕЩЕНИЕТО ИМ В НИНОВЕ, БЕЛГИЯ

В това скайп-интервю, след като измине 1ч.и 17 минути,  г-н М. Кеше разкрива, че една нова Универсална инициатива за мир между всички държави и всички световни  лидери, ще бъде обявена и стартирана на 21 януари, 2013г. Събитието ще се състои в Иран и Палестина.

Това е така, защото силните страни като САЩ, Китай, Русия и др, вече са разбрали, че новите технологии на  Keшe  правят техните собствени военни технологии и бойни оръжия остарели.Мехран Кеше обяснява, че всеки път, когато предоставя допълнителни USB флашки с технологиите на представителите на една държава, на практика това е протегнатата ръка на мира и приятелството.

САЩ се направили мирен жест, приемайки технологиите като подарък от М. Кеше, и този жест изразява част от новата репутация на Иран, утвърдена чрез иранския учен.Това е било прието като резолюция от конгреса на САЩ. Кеше е благодарил на президента Обама и на президента Ахмадинеджад и е дал щедра времева рамка, в която тези нови здрави взаимоотношения да бъдат затвърдени и целия този процес на регенерация в отношенията да стартира непосредствено след  началото на втория мандат на Обама.

Глобалната инициатива за мир е планирана да се проведе така, както е договорено между участващите нации, каквато е определената дата - 21 януари 2013г.

Това е много вълнуваща новина и не може да бъдат изтълкувани погрешно от нас, както и да бъде интерпретирана по друг, различен начин. 

Процесът ще трябва да започне чрез доброволен военен паритет и спиране на употребата на оръжията, такива каквито са всички бойни самолети и ракети. Защото всичко това ще бъде вече ненужно, както и употребата на всякакви конвенционални оръжия.

Иран скоро, в рамките на няколко седмици или месеци,  ще стане  лидер на модерните космически технологии. Залавянето на двата шпионски самолети на 3 декември 2011, и в деня на годишнината - на 3 декември 2012 е ясна демонстрация на развитите умения и способности на иранските учени, усвоили отлично Keшe технологията. Вече е напълно ясно, че  всички други правомощия в света на войната са остарели!

Превод: Миоджералвомбо

http://blogzaserioznihora.blogspot.com/2013/01/21-2013.html

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони