Monday, January 28, 2013

Седмично послание на Хиларион 27януари-3 февруари 2013г.Възлюбени,

Тъй като всеки от вас се движи по-дълбоко във вътрешните кътчета на Съществото си, вие намирате възможностите да изнесете на повърхността това, което се нуждае от завършване. През тези времена бъдете състрадателни към себе си и към всички онези, които са включени в каквито и ситуации да възникнат. Това е време на донасяне на по-дълбоко разбиране и вътрешно знание и за донасяне на мир и равновесие, за да може вие да изпитате по-голяма лекота на съществуване, когато се свързвате с извора на творчество и изобилие, който бълбука точно под повърхността.

Вие сте в процеса на свързване отново с вашите Божествени аспекти на божественото във вас. Като извършвате тази задълбочена работа по себе си, ще има много моменти на спонтанни чувства на радост, която се разразява напред, сякаш изникнала от нищото. Това е процесът на рекалибриране и повторно свързване с чистотата и невинността, която е в ядрото на истинската ви природа. Позволете и се насладете на тези краткотрайни моменти и съхранете тези чувства на Единство и единение с всичко, което съществува на този Свят, така че да може да използвате тези моменти и да надграждате над тези чувства, защото именно тези чувства създават новата парадигма на вашия нов Свят.

Тъй като разкривате все повече от това, което ви е пречело да се придвижвате напред с жар, страст и жизненост, бъдете готови да позволите на прозренията да преминават през вас докато признавате и наблюдавате моделите, които са ви поддържали като затворник в собственото ви съзнание. Водете си дневник или записвайте тези скъпоценности на вдъхновение и прозрение. Те са ключове за отключването на вратите към вашето по-голямо припомняне. Знайте, че вие винаги вървите обгърнати в прегръдката на вашето Семейство от Светлина и че всичко, което се случва, е част от вашето по-голямо разгръщане.

Вие сте като красиви пъпки на рози, които нежно се разлистват и отварят цветчетата си на Слънцето на нов ден, нова зора, ново начало. Като позволявате на добротата на истинската ви природа да изплува, вие ще разцъфнете в сияние, което е ясно видимо и забележимо за тези около вас. Вашата Светлина прониква във всяка ваша клетка и блести със сияние, което е безспорно. Приведете себе си в съответствие с тази визия за новото ви аз, Същество от Светлина и от Любов, което изобщо не се страхува да позволи на Светлината си да блести и като Човек, който върви по ежедневния си път с вродено достойнство и най-висока почтеност.

Като следвате тези стъпки, вие давате възможност на другите около вас да се заредят и да се отворят повече за собственото си пробуждане. Сега е време нашите Възлюбени Служители на Светлината по целия Свят да изоставят всички вътрешни страдания и възприятия, които вече не им служат. Наслаждавайте се на мира, който пребъдва във вас, отворете се за новите идеи и възможности, които се предоставят всеки ден и следвайте собственото си сърце във всички неща.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno

©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message
 

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони