Friday, January 18, 2013

ТОРРТ – The One People’s Public Trust Removing the Shackles (Сваляне на веригите): Метафора за Сега

17.01.2013, http://removingtheshackles.blogspot.ca

Този имейл получих от един чудесен читател и искам веднага да го споделя с вас:

Постинг от Breaking the Silence um 11:11:
Мисля си за всичко това тук (ТОРРТ – The One Peoples Public Trust), и се сетих за една метафора, която искам да ви разкажа. Тя ми обясни множеството реакции на новините, които от толкова дълго време очакваха много от Работниците на Светлината, Звездните семена, хората-индиго. И въпреки това тези новини изглеждат толкова по-удивителни, отколкото някога бих могъл да си представя.... Много гласове изразяват тук съмнение, гняв, недоверие и страх... Защо ... ?!!
Както и да е, ето метафората:
Веднъж гледах филм за затворници в един концентрационен лагер през Втората световна война. Против тяхната воля те бяха принудени да вършат всякакви неща... После немците избягаха от лагера, защото руснаците настъпваха, и затворниците бяха оставени сами на себе си.
Никой не им направи съобщения, че те "вече са свободни”... Те трябваше да го проумеят сами, стъпка по стъпка. Но някои от затворниците трябваше да поемат риска да бъдат "застреляни", да умрат..., когато излязат от бараките, в които бяха затворени. Когато го направиха, те видяха, че всичките им пазачи бяха избягали.
Те казаха за това на другите затворници. Някои започнаха да се смеят истерично. Други заплакаха от щастие. Някои трябваше да бъдат убеждавани много дълго. Някои отказваха да повярват. Някои решиха да легнат и да умрат. Някои се разгневиха.... Те просто не знаеха какво да правят... Те толкова дълго бяха жадували СВОБОДАТА, и ето че тя вече беше тук. Но те толкова дълго бяха имали някого, който да им казва какво трябва да правят. И изведнъж те сами трябваше да мислят и да чувстват, да си върнат своята независимост...
Помислих си, че това би подхождало много добре тук!
Превод: Лусесита


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони