Thursday, January 17, 2013

Гая: Работете с мен и вашата планета!

By Ute Posegga-Rudel





VIDEO (recommended)


 
 Add captionImage by Ute Posegga-Rudel, Copyright 2013
Please also read update from 21.8.12
АЗ СЪМ ГАЯ, Скъпи мои!

Имам съобщение за децата си. Аз Съм Ваша Майка в много отношения. Със сигурност без Мен опитът на ценното ви човешко тяло не би бил възможен. Аз  Съм също ЕДНО със Сърцето ви и електромагнитното поле около вас, което не е само областта на сърцето ви.

Всеки вид спокойствие, което изпитвате в Центъра на Сърцето си, е директно свързан с Мен и Моето СЪРЦЕ, планетарно и духовно, защото АЗ СЪМ ГАЯ, Душата на Земята.

Това, което сега ви казвам, е за ваше добро, Деца Мои, обичам всички вас толкова много и се грижа за вас всеотдайно.

Позволете ми да ви кажа това! Сега е време да сте силни. Има много вливаща се Светлина, а тя също така завихря смут във все още гъстите и останали слоеве от етерното ми поле, тъй като те се противопоставят на Светлината. За вас е важно да разберете това, защото не всички дисбаланси, които изпитвате, са ваши собствени.

Бъдете подготвени за времената сега и тези, които предстоят! Планетарното ми тяло изпитва по-често нарушаване на електромагнитното си поле. Причините за това са много и изискват специалното ви внимание.

Моля ви да се погрижите да поддържате допълнителен баланс в емоционалното си, умствено и физическо тяло. Избягвайте стреса и крайностите във всяка област от живата си, ако е възможно. ДИШАЙТЕ! Дишайте дълбоко! Поддържайте всичко естествено, бъдете умерени във всичко, което правите, и пазете енергия и баланс.

Правете само това, което е необходимо, цялостно и подкрепящо за вас.

Това е необходимо, защото моето електромагнитно поле също се променя. Все още в сравнително бавно темпо , но  разбираемо то оказва влияние върху вашето собствено енергийно поле.

Важно е вие да контролирате мислите си, които на моменти могат да се ускорят, чрез практикуване на сърдечно чувстване. Стремете се повече да си почивате в мястото на тишината в сърцето ви. По този начин вие не само управлявате мисловното си поле, но също и балансирате полето на аурата си. Това има също така успокояващ ефект върху вашите братя и сестри, които може да не знаят и да не разбират какво се случва с тях.

В тези времена е необходимо да изградите канали за енергийна стабилност в среда, която става все по-нестабилна.

Навлизате в спокойствието на сърцето си като първо се заземявате дълбоко в кристалното ядро на Моето планетарно тяло.

Правете това ежедневно, сутрин, след като станете от сън, повтаряйте го през деня и по-често, ако чувствате, че е необходимо, и вечер. Изградете силна енергийна връзка с Центъра на Моето Тяло, който ви подхранва и балансира.

Центрираност и Спокойствие сега се превръща в най-важното условие за вас човешките същества! Защото това е средството за стабилизиране на собственото ви енергийно поле и на това, което ви заобикаля.

Всеки един от вас, които чувате това послание, и чувствате призива, моля да разбере отговорността си в това отношение, не само за себе си, но и за човешкото ви семейство, което изгуби по-голямата си перспектива. Ето защо вие сте тук и това е, с което се съгласихте.

Сега е времето да преодолеете заетия ум и да живеете от Центъра на Сърцето си, не само за вашето собствено духовно развитие, но и за службата на тази планета.

Тишината на вашите Сърца генерира полета на баланс и равновесие, така че в разгара на необходими промени и неизбежни вълнения е гарантирано, че животът може да продължи за всеки по приемлив начин.

Не се тревожете за възможно въздействие на планетарни електромагнитни и други дисбаланси върху собственото ви енергийно тяло. И не го наблюдавайте с мисловното си поле, а останете центрирани в Тишината на Сърцето си. Това ще балансира всичко останало.

Как да намерите това място на тишина?
Практикувайте благодарност, любов и състрадание. Създайте радост в живота си! Вижте красотата във всички неща. Всички тези неща са нагласи, които увеличават това място в сърцето ви. Почувствайте Тишината, която живее в ядрото на Благодарност, Любов, Състрадание и Радост.

Всички тези качества са Божествени и ви показват пътя.

Човечеството сега трябва да се научи да сътрудничи с Мен и планетата си. Бъдете пример и другите ще ви последват.

Благодаря ви, Възлюбени мои!
АЗ СЪМ ГАЯ, вашата любяща Земя Майка!

Посланието е канализирано от Уте

Превод:Tauno

_________________________________________________________________________________

Copyright© 2013. All rights reserved: Ute Posegga-Rudel,  http://radiantlyhappy.blogspot.com
Sharing of this message is only allowed together with this information and without  changes, including the title. If you have questions, please contact me via transformation33@gmail.com. Thank you.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони