Sunday, January 13, 2013

Седмично послание на Хиларион 13-20 януари 2013г.Възлюбени,

Като се занимавате с ежедневните си неща, започвате да забелязвате промени в телата си и в съзнанието си. Именно сега става много по-лесно да оставате в равновесие през по-голямата част от времето дори когато настъпват промени, които може да са били неочаквани или непредвидени. Животът изглежда сякаш тече по хармоничен и синхронизиран начин и като оставате настроени към този поток, животът във физическо тяло на тази Планета става по-лесен и изпълнен с повече благодат.

Много от вас изпитват силна топлина по различно време в тялото си, която идва по време на или след приемане на по-висши енергии и активации. Някои от вас изпитват периоди на недостиг на кислород или чувството, че ви е трудно да поемете добре въздух в дробовете си. Това също е симптом, който е временен и има общо със съществуването на по-високо честотно ниво в полето на аурата ви. То може да се свърже с алпинистите, изкачващи Еверест, когато те стигат до по-високите висини и въздухът става по-тънък и по-разреден. Има натурални хранителни продукти, които могат да ви помогнат с такова спадане на кислорода или ежедневен режим на енергично вдишване и издишване, за да се подпомогне нивото ви на комфорт.

Време е да ви напомним отново, Скъпи мои, да оставате заземени в ядрото на Земята. Това ще ви помогне да интегрирате по-висшите енергии по по-елегантен начин и също ще ви помогне да вървите по пътя си като сте напълно присъстващи на планетата, внасяйки повече от по-висшите си аспекти. Ако не си спомните да се заземите, може да откриете, че губите фокус и не сте в състояние да завършите проектите, които започвате или вече сте поели. Всички вие сте мостовете между небето и земята, ето защо е отговорност към себе си да гарантирате, че тази задача е задача, която идва от едно балансирано енергийно тяло от Светлина.

Има толкова много от вас, които откриват съкровищата, които са били спящи еони от време във вас. Много таланти започват сега да излизат на повърхността и на всеки от вас подобава да стане наблюдател и двигател на всичко това, което иска да излезе от вас. Също така има умения и таланти от предишни и бъдещи животи, които сега идват в полето на аурата ви, за да бъдат признати, усвоени и развити. Това наистина е най-вълнуващо време за всички души да обитават физическо тяло на планетата Земя!

Наблюдавайте мислите си, когато изплуват, защото сега вие придобивате способността да правите избор дали да ги прегърнете или просто да ги оставите да преминат през вас, за да излязат. Възможностите в рамките на всяка мисъл носят безкрайно разнообразие на резултати, зависещи от това къде поставяте вниманието си. Действително, обучението ви в майсторство е в разгара си и като осъзнаете вашето съ-творяване с Безкрайния, вие ще осъзнаете, че сте отговорни за това, което създавате, защото сега проявлението на вашите творения ще се случва по-бързо, така че можете да отбележите, че наистина сте творец. Това ще стане много по-лесно, тъй като свиквате да виждате проявленията си да се появяват по-бързо. Вълнуващи времена и вътрешни откровения са пред всички вас, които извършихте работата.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод :Tauno

©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони