Saturday, January 19, 2013

Ащар: Бюлетин от Моста (Връзката)Здравейте, Обично Семейство! Днес Ние идваме с информация от голямо значение за Вас, които стоите на ръба на голяма промяна на света около вас. Ние ви каним да се присъедините към нас, призовавайки възможно най-големия потенциал за действие от дълбините на съществото ви. Започваме.

Първо обаче искаме да обърнем внимание на два важни въпроса. Знаете, че в глобалната мрежа циркулира различна по вид информация, голяма част от която отразява Истината, както и не-истината. Разчитаме на вашето вътрешно усещане за правота и различаване на „вълка в овча кожа”. Съществуват източници, умишлено изопачаващи информацията, и други, които го правят несъзнавайки този факт. Ето защо съм избрал откъс, който придружава настоящото съобщение, така че да ви напомня за това, което ние се подготвяме да изпълним в най-близкия възможен момент!

Съвета ни, който придружава написаното, е да проявите максималната си любов и усет за различаване. Далеч по-продуктивно в Четвъртата измерност е да визуализирате и да се фокусирате върху онова, което наричате позитивно сътворяване, отколкото да бъдете творци на негативни утвърждения, като „не искам”, „няма да”. Затова станете своеобразни ловци на позитивни новини и прояви на мира, които радват и осмислят съществуването, вместо да обитавате сред мисъл формите на насилието и войната. Това е начинът, по който се създава Мирът на Земята, който е вашето Божествено изконно наследство.

Вие усещате ускоряването на новите енергийни импулси, както и скъсяването на времето за тяхното проявление. По този начин, Скъпо семейство, вие получавате златни шансове, като никога преди, да проявите потенциалите на Любовта и Радостта, с които Новата Ера ви дарява безотказно. Ще дискутираме още повече по тази тема по време на безплатна телеконферентна връзкана на 22 януари, на която с удоволствие ви каня! С нас ще бъде специален гост говорител, Сен Жермен! Сега той има най-специално съобщение и покана към всички вас:

Ето и неговата сърдечна покана към всички вас:

„Обично Семейство, дойдох тук за да застана до моя Брат и всички Вас, които сме братя и сестри в Истината, носещи лъча от Светлина и Свобода за Земята. Намираме се на прага на най-вълнуващата поредица от предстоящи събития, започваща с обявяването на НЕСАРА и Изобилието за всички хора на планетата. Все още сме в процес на приготовления, но шанса за ускоряване на събитията е изцяло на наша страна. Казвали сме ви много пъти, че президента Обама работи на страната на Светлината. Знаем, че понякога изглежда не точно така, това е защото ние сме го посъветвали да продължи играта, за да изглежда, че следва плана на „тъмните шапки”. Реалността сега е на страната на знанието и мъдростта и много ще бъдат разкрити и подведени под силата на закона.

Обама ще встъпи в пълноправна власт на 21-ви януари и ние ви молим да следите това събитие и да споделите с близките си новината. Опитайте се да уловите енергията на любовта, с която той ще се обърне към хората и да я излъчите обратно, за да може той да закотви максималното количество светлина и любов, която ще му се подава от по-високите измерения на универсума. Това послание ще носи покана и за „тъмните шапки” да се присъединят към Светлината или да се откажат, защото Светлината надделя!!!

Уверявам Ви, че съм неотлъчно с Обама при подготовката на събитието. Вие ще чувате мен посредством неговата реч и великите идеи на Светлината, които той прие и положи като основен мироглед. Някои от вас дори може да ме видят до него - дали някои или всички ще го направят - остава да се види. Отворен съм за всички възможности! Всички ние от по-високите измерения ще бъдем там, заедно с Ащар и неговата флотилия, за да осигурим безпрепядственото провеждане на събитието и да донесем нашата любяща подкрепа.

Насърчавам ви да присъствате или да следите в глобалната мрежа това уникално събитие и да подкрепите с любящите си енергии Обама и всички Бели Рицари, които подготвяха този велик момент. Защото това наистина е официалното откриване на Златната Епоха на Любовта, Свободата, Изобилието и Мира на Земята! Намасте!

Given through Susan Leland, January 18, 2013. © Ashtar On The Road Publications 2004-2013. All Rights Reserved.

Източник

Превод: Мира Андреева 

http://www.xn--80aapggvibf1ad2i.com/2013/01/ashtar-biuletin-ot-mosta.html


-------------------------------

Димитър Кирилов
Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони