Monday, January 14, 2013

Етерно Освобождение

Налице е дори по-голям напредък. Етерната мрежа на Архонтите в слоеве между 110 фута и 8,6 мили над и под повърхността на планетата, бавно (а в някои случаи не толкова бавно) се разпада поради действията на Светлите сили и има повече и повече Светли същества, намиращи се в тези етерни слоеве.

В същото време, най-вътрешния слой на етерната повърхност (до 110 метра над и под повърхността) все още е доста гъста с няколко случайни пукнатини в Матрицата. Основният проблем е етернaта ELF HAARP технология, която поддържа Матрицата в този слой на място. Вие можете да изпитате тази технология като бучене или вибрации с ниска честота, която може да чувствате както във физическото си, така и в етерното си енергийно тяло като етеричен звук разпространяващ се и във физическия план. Можете да го почувствате като електрически ток в някои части на тялото си, чувство за пространствена дезориентация (поради силно етерното магнитно поле) или студена енергия, намираща се около вашата аура (поради етерично-електромагнитна вълна с резонираща намеса в ауричната мембрана). Когато има по-голяма информираност за тази технология сред пробудената част от населението на повърхността, Светлите сили ще я премахнат много по-лесно.

Можете да видите опростено обяснение за текущата планетарна ситуация на тази снимка:


Или прочетете една отлична статия за напредъка на етерния процес на освобождение тук:

http://www.ascensionhelp.com/blog/2013/01/07/shifting-into-2013-the-big-squeeze-is-on/

Освен за техническите подробности около положението и размерите на останалите неосвободени етерни слоеве, напълно съм съгласен с информацията представена в тази статия и аз бих препоръчал на всички да я прочетете.

Победата на Светлината е близо!


Източник:  http://2012portal.blogspot.ca/


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони