Sunday, January 20, 2013

Седмично Послание на Хиларион 20-27 януари 2013г.
Възлюбени,

Като се придвижвате напред по индивидуалния си път, ще забележите едва доловими промени, настъпващи в собствените ви тела и енергийни системи и ще се учудите на ролята на проводник, която играете. Енергиите текат през вас на определени интервали всеки ден и се излъчват в Света около вас. Това от своя страна е приносът, който правите, за внасянето на по-високите честоти и в закотвянето на тези енергии на и в Земята без значение от привидния хаос около вас.

Работата ви се промени до такава, която е на съ-творец на вашата Нова Епоха на Светлината. Всяка ваша мисъл, дума и действие се отвежда до по-висш израз, когато подчинявате човешката си воля на Божествената Воля и ежедневно изразявате намерение да се синхронизирате с по-висшия си, по-съвършен Аз. Щастливи сме да видим, че сега има повече приемане, толерантност и прошка към себе си и към другите, тъй като осъзнавате, че всеки има своя собствен път, който да следва, а вие си спомняте собственото си пътуване и насърчавате тези около вас да се отворят за по-големите си потенциали.

Тъй като в тези около вас се случва вътрешно израстване, знайте, че присъствието ви сред тях е най-важно за стабилизирането и успокояването на крайностите, които трябва да се изпитат във всяка личност и което се отразява във външния Свят като променящи се енергии, тъй като тяхното синхронизиране с по-висш израз на себе си продължава да се случва. Именно сега е най-необходимо вашето продължаващо намерение да поддържате Светлината и най-висшата визия за всичко. Понякога това може да е доста предизвикателно, защото вие все още трябва да изпитвате израженията на старата парадигма, която още не е трансформирана, а вие копнеете външното отражение на Света около вас да отговаря на съществото от Светлина, което сте.

Бъдете търпеливи със себе си и се грижете за себе си, ако е необходимо. Тъй като вашите тела продължават с трансформацията си, слушайте вътрешните си подтици. Почивайте си, когато трябва, за да поддържате по-голямо равновесие. Мнозина от вас се нуждаят от дълги периоди на сън и това помага в уравновесяването ви. Когато правите това вие помагате на вътрешните нива по толкова много начини и на толкова много различни нива, че бихте били много изненадани, ако можехте да си спомните за това.

Усъвършенстването на вашия Свят и на физическите ви тела ще продължи докато всичко се трансформира, а сега вие знаете, че фокусът ви действително прави голяма промяна в създаването на най-висшия резултат. Всичко, което е необходимо, е да живеете живота си, преживявайки най-голяма радост и смях в най-голямата лекота на съществото ви, с всички сенки, които все още са останали, които няма къде да се скрият и следователно са извадени в интеграцията с всичко, което сте и всичко това, Всичко това, Скъпи мои, сега стъпва в по-голяма сила. Браво!

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno

©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони