Tuesday, January 22, 2013

Поглед в Бъдещето на Земния човекМехран Кеше, 21.01.2013

До ден днешен  научният свят не разбра концепцията за магнитни и гравитационни полета в съществуващата материя, и така в края на 20 в., началото на 21 в. те създадоха безсмислена фраза като  „божии частици“  за тези естествени процеси, създали материи,  дължащи се на взаимодействието и намаляването или увеличаването на заряда от различни магнитни и гравитационни полета, които ние наричаме тяхна Маграв здравина. Именно тези взаимодействия, които правят всички обекти, откриваеми от човека според физическия му капацитет за сетивно и визуално възприятие, който се управлява от Маграв здравината на аминокиселината в човешката тъкан в земна среда.

В отговор на първата следа от откриваема материя в плазмата на протона "божията частица", тези  заблудени  учени са достигнали до погрешно схващане, като в по-ранните векове, когато учените са смятали, че Земята е център на Вселената.

Според този техен нов фантастичен принцип човешкото тяло, Земята и Слънцето може да са и са една от тези божии частици, тъй като се проявяват в материално състояние и те са видими и откриваеми, но с по-големи мащаб на полето и съдържание на материята.

Колко жалко е, че на човек му отнема толкова много време,  за да се учи от минали недоразумения и грешки. Човека има навик да се вглъбява във фантазиите си и да насърчава своите погрешни идеи, където проучваната и разглеждана  тема става очарователна за дребно-мислещи хора от същото време, въпреки че в крайна сметка в хода на научните си усилия човека открива и осъзнава, че предишните му мисли са грешни поради липсата на разбиране на собственото си творение.

Интелектуалната и технологична зрялост на човека от миналите векове са му позволили да прави записи на заобикалящата го среда и действията на други хора, първоначално върху стените на пещерите,  след това върху животински кожи, по-късно върху платна и листове от хартия,  в близкото минало с гласови записи, след това с  филми или ленти и от по-скоро върху микрочипове.
По този начин човек може лесно да разбере, че жителите на Вселената, които са далеч по-напреднали технологично и интелектуално от днешните човеци и са наблюдатели и минувачи на тази планета в продължение на векове, са направили записи на събития и действия на цялото човечество на тази планета повече от милиони години, а в близко бъдеще те ще пуснат отново всички тези записи на жителите на планетата.

Тогава така наречените лидери на Земята ще осъзнаят, че наблюдателите са записвали най-значимите събития на тази планета и резултатите от тях в продължение на хиляди години, за да се види от хората, и те ще покажат на сегашното човешко поколение какви са тези така наречени хора властващи над Земята и какво са направили за себе си и за своите ближни.

В същото време в продължение на векове  насилственото поведение на човешката раса бе излъчено на живо в цялата Вселена до други същества, които съществуват там, по същия начин както новините се излъчват по планетата Земя в наши дни.

Но записите, направени от тези наблюдатели на Земята са по-подробни и включват не само делата, но мислите, които са инициирани тези погрешни действия на така наречените  хора на властта.

Ако хората знаеха какво е записано за действията им в своя научен и хуманитарен напредък в миналите векове от други същества на Вселената, които са ги засвидетелствали, тогава те щяха да осъзнаят, че повечето от техните престъпни деяния от миналото са записани от същите интелигентни същества, които са преминали покрай тази планета и са записали човешките славолюбиви народи на незначителното им съществуване.

Тези наблюдатели са записали цялата човешка несправедливост към другите хора и цялата им борба за притежание на оскъдни парчета от земни материалистични богатства с употреба на война и оръжия.
Като учен, който наблюдава живота на животните в джунглата, без да се намесва, тези пътници на Вселената са направили записи на това как човекът е унищожил животи и нации чрез война, измама и кражба.

Те са записали цялата история и природни бедствия на тази планета и всички тези записи са пускани обратно във Вселената в продължение на векове, за да се покаже как човек живее  на малкия си земен остров  в океана на Вселената.
Всички тези записи се показват във Вселената, показващи насилието на тази планета, а човекът е представен като диво животно във всичките му творения.
Чудя се дали водачите на хората отминали и настоящи и така наречените национални управници и религиозни лидери някога са знаели  за тези записи на техните нечовешки дела, заблудени намерения и мисли, докато са прикривали действията си под  различни лозунги, като налагане на световния мир и насърчаването на една нация или една религия и така нататък.

Тези лидери на народите и религиите ще се срамуват от непочтените си и прикрити действия и намерения, като делата им скоро ще се отплатят за всички останали хора на планетата, за да видят.

Тогава тези хора на измамата ще бъдат отхвърлени от останалата част от човечеството като записите на истинските им намерения своевременно станат достъпни до човешката раса, и във времето справедливостта ще възтържествува за техните криминални деяния подобни на лешояд, маскиран като гълъб.

Човешката раса ще види какво е наследила чрез фалшивите действия на тези хора със слаба пригодност, чиито заблудени действия са отклонили  хода на напредъка на тяхната раса и душите им в царството на сътворението.
В същото време тези записи ще разкрият и никога няма да нарушат действията на истинските търсещи и помагащи за мира и единството на Земята в универсалната общност.

Така за кратко време човек ще види истинските събития от последните си действия на своята планета, както му е показано от записите на други творения на Вселената.

Така това, което е било показано на хорския телевизионен екран като насилие в различни региони на тази малка планета за злоупотреба с цвят и религия, и с алчна злоупотреба над своите ближни за материална печалба на безполезния прах на тази планета, всичко е било физически записано в своята истинска  форма и своевременно лидерите на Земята, настоящи и минали, ще се сблъскат с веществени доказателства и ще трябва да платят за делата си, след като тези записи са свободни за всички за да ги видят.

В действителност повечето хора като техните лидери показват едно и също алчно поведение като диви животни в джунглите и те извършват същите злодеянията върху други хора.  Днес така наречените масови медии излъчват това поведение като новини за конфликти и войни всекидневно, без да знаят, че същите новини на това агресивно животинско поведение се излъчва из Вселената от други интелекти.

По същия начин както почтените хора избягват насилственото поведение към себеподобните си, и както достойни хора се пазят от пияни и непокорни свади на улицата, за да покажат, че те нямат нищо общо с това неприемливо поведение, универсалната общност е направила същото и по отношение на човешката раса, и я отбягват като неукротимите животни на вселената, с които не са искали да имат нищо общо до сега, макар че те направиха някои дела в миналото.

Такова е статуквото до момента, но от сега нататък това ще се промени с пускането на нови технологии.
Така във времето, когато човек осъзнава, че всички действия, независимо дали са на нормален човек, или на така наречените лидери на така наречените народи, на създанията на Вселената, мъдрият човек ще разбере защо човек счита себе си лековато за единственото създание във Вселената. Ето защо научния свят е търсил напразно живот във Вселената, тъй като останалата част от универсалното общество избягва човека поради животинското си поведение, вместо да го направи свой близък.

Чудя се как човек ще промени поведението си, когато види кои от негови мисли или действия са записани от другите творения на Вселената. В този момент, почтените хора ще видят как лидерите на народите на земята са причинили толкова много страдания и предателства на останалите за да спечелят оскъдно  безполезно подаяние. С настоящите навици на хората на тази планета, истинските лидери ще бъдат като златен прах.

След вика ми е срамът, от това да си роден в кожата на такова създание, това е викът на автора и ще бъде викът на истинските хора на мира, на настоящето и бъдещето на тази планета.

Срам за хората, които смятаха и мислят, че престъпните им мозъчни вълни в празните черепи и делата, произтичащи от тези изоставените престъпни мисли, никога не са записвани, и които продължават да живеят същите фалшиви измислени  животи, никога не подозиращи, че техните записи ще бъдат отворени за всички по-рано, отколкото биха могли да си представят.
Истинската история на човека своевременно ще се играе на живо за бъдещите поколения за да видят всички от космическите пътешественици на Вселената, и тогава се чудя, ако обитателите на земята и техните така наречени лидери дали ще са горди да бъдат от тази раса и планета.

Тъжно е да се мисли, колко време ще отнеме на човека да бъде достатъчно зряла в мислите си, поведението и постъпките се не само да се създаде мирна общност на земята, но да бъде в състояние да се присъедини към спокойната общност съществуваща във Вселената.

М.Т. Кеше

Превод: Инициативна група 21 септември
, Facebook

21.01.2013 г.

Линк за оригиналната публикация на английски език на сайта на фондация Кеше:

http://www.keshefoundation.org/introduction/342-important-announcement-by-the-keshe-foundation.html

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони