Tuesday, January 8, 2013

Седмично Послание на Хиларион 6-13 януари 2013г.

Възлюбени,Когато пред вас се отварят първите дни от Новата Епоха на Светлината, съберете си сила отвътре и застанете решително на пътя, който е пред вас, знаейки, че промяната продължава да се случва в телата ви и във всичко живо около вас. Новите лъчи на слънцето отварят дълго спящи кодове във вас и процесът на обновлението на вашите пет телесни системи се разгръща.През тези времена за вас е важно да останете стабилни на пътя. Възползвайте се от силата си да задържате и излъчвате повече Светлина в аурата си последователно и упорито, тъй като трансформацията продължава. Изпращайте лъчи от бяла Светлина към вашите правителствени и съдебни системи, към образователните системи, финансовите системи, тъй като те преминават през някои периоди на пренастройка.Вие вървите по пътя на пионер, с всяка стъпка, която правите, вие интегрирате противоположните сили в себе си и ги използвате, за да създадете съзнателно красота в себе си и около себе си и изпитвате какво значи да си творец, да сте Вие като динамична жива енергия чакаща да бъде изразена. Вътрешната енергия тече чрез сърцето ви, чрез центровете на чакрите от вечния ви дух и вие вдишвате тази енергия, празнувайки живот във физическо тяло тук на Земята като се придвижвате към следващото ниво на вашия индивидуален и колективен потенциал.Всяка ваша мисъл, дума и действие в ежедневния разказ на вашия живот носи магията на вашите творчески способности. Включете качествата на мъдростта и проницателността като изтъкавате нишките с истина, носейки баланс, ред, цялост и завършеност във всичко, което правите. Избирайте мъдро това, което създавате, защото то се проявява не само във видимото, а във всички измерения на живот.Вие завършвате голяма трансформация в живота си и сте готови да встъпите в истинската си цел, сливането на мъжките и женските енергии във вас по напълно балансиран начин. Вие сте и изцяло човек, и божество и изпитвате мир и благодат, тъй като ви става все по-комфортно с това знание. Надделява ново начало, тъй като вие пристъпвате смело напред. Помнете, че ние сме винаги с вас.До следващата седмица…


АЗ СЪМ ХиларионПревод:Tauno


©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace

Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

Thank you for including the above website link when posting this message.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони