Sunday, December 23, 2012

Седмично послание на Хиларион
Бележка от Записвача: Имахме рекорден снеговалеж в нашия район, което доведе до неколкократно прекъсване на електрозахранването снощи, така че оставих компютъра след първото прекъсване и ето защо това послание излиза малко късно.

23-30 декември 2012г.

И така, сега навлизаме в новата Златна Епоха. Приветстваме ви с голямо ликуване! Енергиите все още са много силни и ще продължат с активиращите си дейности. Всяко живо същество на Земята е активирано и настроено към по-високо – измерните честоти и тази работа ще продължи докато всяко същество напълно се пробуди в новата Светлина. Ваша индивидуална и колективна задача за вас, които вече сте будни, е да продължите да сияете в Светлината си и да помагате на тези около вас, когато е необходимо и очевидно. Вие от Светлината сега сте на още по-важна позиция, отколкото преди. Сега вие започвате да упражнявате Светлината си в проявяването на визията ви за по-добър Свят по по-силни начини, защото самите вие сте по-мощни.

Вие дойдохте в този Свят, за да сте На този Свят. Именно въплъщението в човешка форма е това, което вие лично трансформирахте в по-висшата си форма, това беше и все още е необходимо на всеки от вас. Когато се придвижваме в новата година, всеки от вас ще се придвижва в следващите стъпки на личната ви съдба и ще продължите да се обединявате в групи по различно време, за да извършите по-голяма положителна промяна в този Свят. Силата на многото, действащи като Едно, може да произведе много чудеса и това ще стане по-забележимо на планетата.

Ще започнете постепенно да чувствате тежестта на по-ниско измерните енергии, издигнати отвътре във вашите Същества и ще откриете, че се чувствате щастливи и радостни в най-рутинните задачи. Като практикувате фокус върху всичките сетива на Висшия си Аз, ще започнете да откривате невидимия преди свят, който винаги е бил около вас. Някои от вас вече забелязват по-ясни и по-ярки цветове, когато се движите из района си от света. Слънчевата светлина изглежда по-бяла и по-ярка. Станете наблюдател на света около вас, когато се занимавате с ежедневните си неща, събудете новите си сетива чрез упражнения.

Съвместните ви усилия на Светлинната работа особено през изминалата година дадоха възможност на всички на тази планета безопасно да се придвижат напред в новия галактически цикъл сега, който изгрява на новия хоризонт за вашата планета и всички нейни обитатели. Вие бяхте и все още сте силно необходими, за да бъдете заземени в Земята, действащи като проводници за тези по-фини енергии, които сега се вливат във вашата атмосфера. Сега това ще става много по-лесен и по-естествен начин на живот, защото ще има намаляване на енергиите на поляризация и животът на Земята като цяло ще се усеща изпълнен с повече лекота и грация.

Тъй като старата парадигма продължава да се разпада и старите начини за правене на бизнес на тази планета повече не са подкрепяни от новата енергия, ще се види нов нюанс на хармония, мир и сътрудничество сред всички хора на Земята, а това на свой ред ще повлияе за големи и ползотворни промени във всички области на живота на тази планета. За сега, ние съветваме, починете си и се отпуснете с любимите си хора и се радвайте на издигащите енергии. Смейте се често и се радвайте на близостта с онези, които обичате, като празнувате живота! Ние сме винаги с вас.

До следващата седмица…

АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno

©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони