Sunday, December 16, 2012

Седмично послание на Хиларион 16-23 декември 2012г.
Възлюбени,

През тези времена мнозина от вас изпитват чувство на завършване на всички неща и предизвикателства, които сте поели да трансмутирате в създаването на по-голямо разширяване на собствения ви капацитет да обичате себе си и другите със състрадание и приемане. Вие пристъпвате отвъд пределите на възприетите си стари ограничения и отваряте енергийните си полета за по-големи потенциали и възможности. Всеки път, когато сте правили това, вие се отваряхте все повече за приемането на навлизането във вас на повече от вашата по-висша Светлина. Сега вие стоите в готовност да се преместите в новия хоризонт, който надделява отвъд границите на вашите възприятия.

Придържайте се към визията на най-великия и най-радостен живот, който може да видите за себе си. Вижте себе си като такива, които живеят действително тези животи. Мечтайте смело и създайте завършена картина на живота на вашите мечти, рисувайки всички подробности на всичко, което бихте видели и изпитали в този идеален живот. Добавете текстура, цвят и вплетете всичко това във въображението си в най-съвършеното творение, което можете да визуализирате. Променяйте или добавяйте към него, както духът ви ви води докато можете да се почувствате напълно удовлетворени и радостни от вашето творение. Вижте себе си като завършени и съвършени и вижте другите около вас, които се радват на най-великите си мечти, които се сбъдват, както вие искате за собствения си живот. Това е света в процес на създаване, в който сте вие, в който всеки има всичко, от което се нуждае, за да живее в мир, щастие, удовлетворение, свобода и радост.

Хаосът около вас е знакът, че Светлината идва в по-голяма степен. Има мнозина, които отчаяно се опитват да се придържат към старата парадигма, където измамата, лъжите, сенките, страхът и хаосът управляваха дните. Дойде времето и ще трябва нашите възлюбени Служители на Светлината да поддържат стабилна Светлината с цялата сила и Светлина, които могат да съберат всеки ден, за да донесат баланс и Божествен ред в тяхната част от Света. Изпратете енергията на Любовта към хората и местата на Земята, които са във вихъра на страданието и шока. Помнете, че имате силата и че силата е ЛЮБОВ. Именно чрез тази работа Светлината ще продължи да преобладава.

Дайте възможност на настройките и преустройването на физическите ви, етерни, умствени и емоционални тела да продължат в ъпгрейдването си, когато вашите божествени човешки шаблони се променят по форма около вас. Ще изпитвате повече моменти на мир и спокойствие с простите радости от живота ви. Отделяйте време да сте навън колкото имате нужда повече, за да се зареждате по начин, по който сте ръководени. Хранете ума и емоциите си с непрекъснати мисъл-форми за по-високите честоти във формата на умствените картини на въображението ви, с утвърждавания, постановления, молитви и медитация. Това е ключът за преодоляването на по-ниско-измерните дейности, които се случват.

Знайте, че като отправяте вашите призиви за Света, който заслужавате и за който мечтаете, индивидуално и колективно за себе си, за тези, които обичате, и за цялото човечество, ние Вашето Семейство от Светлина и Ангелските легиони на Светлината ще съберем и увеличим десет милиардно всеки призив, който е отправен за най-голямо добро на всички. Ние сме заедно в тази голяма промяна и трансформация, защото когато Земята се променя, така също човечеството, както и по-висшите измерения на Светлината. Всичко работи в единството на Божията цел и време. Ние от Вашето Семейство от Светлина изказваме най-голямо възхищение и уважение за ролите, които избрахте да играете в тези епохални времена. Ние сме тук и вие никога не сте сами.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион 

Превод :Tauno

©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони