Sunday, December 23, 2012

13 Порта: 21 декември 2012съобщение от Kara Schallock

Петък, 21 декември, 2012
Готови ли сте за феноменалната промяна към Новото съзнание (всъщност, тя вече започна)? Тринадесета Порта (също датата на маите за смъртта и прераждането ... Възнесение) представлява преминаването от едно съзнание в друго. 21 декември е началото на 3-дневен цикъл, който ни тласка в Новия Свят (с наше разрешение и активно участие, разбира се). Така че е важно да се запази фокуса върху Новото, Любов и Единство.
Нашата работа е да останем фокусирани върху Новата Земя на Любов и Единение през тези три дни - от 21 декември до 23 декември. И тогава енергиите на 24-25 декември ще закотвят Христовото Съзнание и Божествената Любов. Разбира се, промяната ще продължим и след този час.
Много от нас вече се възнесоха (което продължава и е безкрайно) и водят други през Портала. Знаем, че сме възнесени много пъти на Земята и извън нея, което е на индивидуално ниво, този път ние помагаме на Земята и целият живот да се издигат. Това е като ефектът на стоте маймуни, когато достатъчно от нас се възнесат, оставайки на Земята, Земята и другите ще последват примера им....
Така че това не е еднократно събитие, това е процес. 21 декември е само Портал към Новия Свят.
Понеже има още много хора, които остават в безсъзнание (старото съзнание) или не са извършили работата, която се изисква, за да се освободят от старото и все още са привлечени към живота такъв, какъвто винаги е бил, ние трябва да останем фокусирани върху любовта. Не се обвързвайте в битка, просто бъдете по-фокусирани върху Любовта и Единението. Знайте, че дори онези, които са привидно заспали чувстват вътрешните подтици на промяната. Оставайки фокусирани вие им помогате, тъй като излъчвате вибрациите, които сте усвоили.

Това е най-добрият начин да се помогне на другите. Бъди Мил, Състрадателен и Търпелив.


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com
http://www.самосъзнание.com/2012/12/13th-gateway-december-21-2012.html

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони