Saturday, December 15, 2012

Архангел Михаил чрез Рон Хед, 14.12.2012


Светлината, която излъчва сега вашата скъпа планета, е удивителна. Направете я още по-ярка! 

divine light1 
 Spanish        Portuguese
Michael
 Днес ние искаме да ви помолим за две много важни неща. Мнозина от вас вече са забелязали необходимостта от тези неща и правят това, което искаме да ви помолим. Но все пак ще ви помолим, макар и само за да потвърдим правотата на вашите усещания.

Първо, вие сигурно сте забелязали, че много хора започват да изпадат в паника. Ако ги попитате, те вероятно ще започнат да говорят, че нямат и най-малкото притеснение и че не знаят за никаква наближаваща промяна. Но въпреки това те достатъчно са слушали и може би сами усещат, че нещо се приближава. И, разбира се, техните източници на информация са официалните медии, а те очакват най-лошото. Вие няма нужда да обсъждате това с тях, да ги уговаряте или да ги учите на нещо. Просто със своя пример им покажете, че не се вълнувате за нищо, това ще е достатъчно. Дори ако те не кажат нищо, вашето спокойствие и увереност ще им въздействат.
 
Второто, и още по-важното, моля продължавайте да носите светлина така, както го направихте на 12-12. Ние знаем, че се повтаряме и че сте чували това от други източници. Моля, знайте две неща. Първо, всеки от тези канали работи за различна аудитория. И, второ, започнете да разбирате, че тази информация, която звучи за вас правдиво, идва от едно и също място, така да се каже. Ние сме много, но ние сме едно цяло. Точно както вие сега започвате да си спомняте, че вие също сте едно цяло. Понеже вашият ден наближава, в посланията този ден се нарича велик скок, възнесение, или другояче, но всичко това е едно и също и за това задължително ще се говори все повече и повече.

За някои основни моменти вие сте слушали и ще слушате отново и отново. Бъдете спокойни. Оставайте в сърцата си. Повече от всичко, търсете първите и най-грандиозните знаци за това, което се проявява вътре във вас. Ние често сме ви казвали, че вие сте и ще бъдете причината за всички промени.

Вие често питате. Кога? Вие сте ключът.
Какво? Вие сте ключът.
Как? Вие сте ключът.

И колкото по-голям е размерът на желаните от вас промени, толкова повече от вас са част от ключа. Разбирате ли?
Така че, ако искате огромни промени, отделете време да изпращате енергия и мисли за тези промени.

Но ние започнахме с това, че ви помолихме да продължавате да носите светлина. Няма нужда да ви даваме инструкции как да го правите. Просто продължавайте всеки ден да правите тези чудесни неща, които всички вие правихте на 12-12. Разширете това. Направете го по-светло. Направете го по-голямо. Напомпвайте го, както вие бихте казали.
И ако достигнете момент, когато чувствате, че не можете повече, помолете за още повече.

Това е време, когато всичко наистина зависи от вас. Светлината, която сега излъчва вашата скъпа планета, е удивителна. Направете я още по-ярка!
Ние ви обичаме, всички и всеки. Хубав ден!
Превод: Лусесита

Copyright © Ronald Head. Всички права запазени. Можете да копирате и разпространявате този материал, само без изменения и с препратка към http://oraclesandhealers.wordpress.com/.

Източник:
http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/12/14/the-light-your-dear-planet-is-emitting-now-is-awesome-so-make-it-brighter-channeled-by-ron-head/

http://forumlight.ru/ron-head-t357-60.html?sid=82d04687f5e152c13d571e7cfe0b2dae

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони