Monday, December 17, 2012

Архангел Михаил чрез Рон Хед, 16.12.2012

Вие дори още не сте започнали да виждате това, което е приготвено за вас

falls6 
 Михаил

Spanish        Portuguese

Преди да започнем днес, позволете да кажем на всички, които страдат поради загуба на толкова много скъпи малки души, че те са тук с нас и за тях се грижат добре.Ние предлагаме грижи на всички, които молят. Ние разбираме вашата болка и ви пожелаваме да се успокоите, знаейки, че те са се завърнали у дома.

Нека сега да започнем, като ви напомним, че ви остават само пет дни във вашата сегашна “епоха”. След по-малко от седмица ще навлезете в Ерата на Водолея. Ще прекарате няколко момента в директно подравняване с галактическата равнина. Ще получите най-големия поток от светлина и информация за целия ви опит на земята, и ще се промените завинаги.

Ние говорим за всеки от вас индивидуално, но също така и всяко съзнание на вашата планета, самата ваша планета, и понеже всичко е Единно, нищо няма да остане незасегнато.
Разберете, че вашият личен опит и разбирането на това преживяване ще бъде точно това, което сте в състояние да изпитате, нито повече, нито по-малко. Ние ви молим, НЕ си позволявайте да съдите дали това е добро или лошо. Ще има много хора, които ще са поразени от това, което виждат, чуват, чувстват или разбират. Ще има още повече хора, които ще прекарат известно време "да си потопят краката” в новото съзнание. А мнозина ще започнат да викат: “Видяхте ли? Нищо не се случи!” Отговаряйте само за себе си. В края на краищата, това е единственото, което можете да контролирате.
Предлагаме ви още сега да започнете да се отваряте, с искрено намерение да получите това, което е приготвено за вас, с най-дълбока благодарност.
Ние обещаваме, че то ще бъде повече от това, което сте си представяли.
Повече от това, което някои от вас вече изпитват, усещайки нарастването на идващите промени.
Ние ви казваме, че вие дори не сте започнали да виждате всичко това, което е приготвено за вас.

Ние ще говорим отново преди този ден. Бъдете в мир и покой сега. Хубав ден!

Превод: Лусесита

Copyright © Ronald Head. Всички права запазени. Можете да копирате и разпространявате този материал, само без изменения и с препратка към http://oraclesandhealers.wordpress.com/.

Източник:
http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/12/16/you-have-not-begun-to-see-all-that-is-in-store-for-you-channeled-by-ron-head/#more-2382

http://forumlight.ru/ron-head-t357-60.html?sid=82d04687f5e152c13d571e7cfe0b2dae

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони